برگزاری مسابقه فرهنگی "آموزه­های اخلاقی در سیره امام حسین (ع)"

ویژه اعضای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان و اعضای انجمن­های علمی- تخصصی واحد میانه

دکتر عباس نعمتی رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد میانه از برگزاری مسابقه فرهنگی " آموزه­های اخلاقی در سیره امام حسین (ع)" ویژه اعضای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان و نیز اعضای انجمن­های علمی-تخصصی واحد میانه خبر داد.

رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد میانه در خصوص آموزه­های اخلاقی در سیره امام حسین (ع) بیان کرد: آموزه­های اخلاقی در سیره امام حسین (ع) شامل سه بخش مهم و اساسی است؛ بخش اول اخلاق فردی از قبیل: آراستگی اخلاقی، گذشت، بردباری، فروتنی، شجاعت، بخشش، یاری و همدردی، مناجات با خدا، نماز و قرآن، عزت نفس، صبر در برابر مصیبت، جوانمردی و اخلاص؛ بخش دوم اخلاق خانوادگی شامل اخلاق شایسته در خانواده، نهادینه کردن حجب و حیا، مهربانی، دلسوزی و محبت به آنها و بخش سوم اخلاق اجتماعی از قبیل اخلاق و رفتار پسندیده در اجتماع، سلام پیش از کلام، خیرخواهی، ایثار و فداکاری، عدالت و برخورد عادلانه، دفاع از حق، انجام کارها و امورات اجتماعی با در نظرگرفتن رضای الهی، هدایت و ارشاد، غیرت حسینی، تولی و تبری، غیرت دینی، نفی­نژاد­پرستی، عشق به رهبر و شهادت طلبی می­باشد.

رییس انجمن­های علمی-­ تخصصی واحد میانه در خصوص اهداف و نحوه برگزاری مسابقه خاطر نشان کرد؛ این مسابقه فرهنگی با هدف مطالعه بیش از پیش دانشجویان عزیز عضو باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان و اعضای محترم انجمن­های علمی– تخصصی واحد میانه پیرامون اخلاق و سبگ زندگی سرور و سالار شهیدان امام حسین­(ع)، برگزار می­شود که بصورت اینترنتی و مجازی بوده بطوریکه فایل سوالات به همراه پاسخنامه از طریق سایت دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه جهت دانلود در اختیار دانشجویان عزیز قرار می­گیرد و بعد از پاسخ به 20 سوال 4 گزینه­ای،­ اعضای محترم باشگاه و انجمن­­ها می­توانند­ پاسخنامه سوالات را حداکثر تا مورخ­31/6/99 به پست­الکترونیکی nemati_abbas@yahoo.com ارسال نمایند.

عضو هیات علمی گروه مهندسی برق واحد میانه در پایان افزود به سه نفر از برندگان مسابقه لوح تقدیری از سوی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه اعطا خواهد شد؛ همچنین برندگان مسابقه در اولویت برخورداری از حمایت­ها و تسهیلات مختلف باشگاه و نیز حمایت­های مالی و معنوی جهت تجاری­سازی محصولات فناور و دانش بنیان و... قرار خواهند گرفت.

دانلود:

- سوالات مسابقه فرهنگی