به کجا چنین شتابان؟

تعطیلی و لغو مجوز بانک ملی شعبه دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه

آیا حضور بیش از 3 هزار نفر دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه، مراکز تابعه و بیش از 400 نفر کارمند، هیأت علمی تمام وقت و استاد مدعو و با این شرایط شیوع کرونا، تعطیلی بانک ملی شعبه دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه و سرازیر شدن این جمعیت و نیز  ساکنین اهالی جاده ترانزیت برای امورات بانکی و علی الخصوص ثبت نام دانشجویان و .... به شعبات بانکی داخل شهرکار منطقی است؟

شعبه ای که تمامی امکانات و زیرساخت­ های آن توسط دانشگاه تهیه شده و بدون پرداخت اجاره ساختمان، هزینه های برق، گاز، آب و تلفن که بر عهده دانشگاه بود و فقط نیروی پرسنلی آن از سوی بانک تعیین گردیده است و تعداد دو الی سه نفر کارمند در آن مشغول هستند، چه هزینه و مشکلی برای بانک ملی دارد که در صدد تعطیلی آن برآمده است؟

شهرستان میانه به کجا میرود؟ به جای افزایش امکانات و زیرساخت­ ها، به سمت تعطیلی حرکت می کند؟ در حال حذف و کاهش امکانات قبلی هستیم؟

دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه، بعنوان بزرگترین مجموعه آموزش عالی شهرستان، با همه اساتید، کارکنان و دانشجویان، از شما مسئولین محترم خواهشمندیم نسبت به حفظ این امکانات برای مجموعه دانشگاهی اقدام فرمایید.

در تمامی دنیا، بهترین و بیشترین امکانات را به دانشگاه ها اختصاص می دهند. آیا درست است که این شعبه بانکی از محیط دانشگاه حذف شود؟