طی حکمی صورت گرفت؛

دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه، رئیس اداره حراست امورمالیاتی استان آذربایجان شرقی شد

خبرگزاری آنا: دکتر محسن اسماعیل زاده دانشجوی دکترای تخصصی رشته علوم اقتصادی گرایش اقتصاد اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه، بعنوان رئیس اداره حراست امورمالیاتی استان آذربایجان شرقی منصوب شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از میانه، مدیرکل امور مالیاتی آذربایجان شرقی در مراسم ابلاغ حکم دکتر محسن اسماعیل زاده بعنوان رئیس اداره حراست با اشاره به جایگاه ویژه و وظیفه خطیر حراست در سازمان‌ ها، حراست را چشم مدیریت در پاسداری از کیان دستگاه‌ ها و سرمایه‌ های انسانی آن برشمرد و اظهار کرد: « بزرگترین سرمایه هر سازمان نیروی انسانی آن است و بزرگترین وظیفه حراست آن سازمان نیز حفظ و حراست از این نیروی انسانی و حفظ سلامت و آرامش و شادابی محیط کاری آن است.»

غلامرضا شریفی گفت: «مسئولیت ‌ها و فرصت‌ ها همیشه گذرا هستند و آنچه جاودانه است ثمره تلاش ‌ها و کوشش‌ هایی است که انسان ها از خود بر جای می ‌گذارند و دفتر حراست با انجام بهینه دستورالعمل های سازمان و با اقدامات پیشگیرانه در راستای امنیت بیشتر محیط گام برداشته و فضای اداری را بیش از پیش سالم و پرنشاط سازد.»

شریفی از زحمات محمدرضا علیپوران بنائی رئیس سابق این اداره در برقراری نظم و انضباط اداری در کسوت حراست این اداره کل که با صبر و متانت و با تعامل خوب و سازنده با مسئولین اداره کل درصدد حل مشکلات بوده و در جهت رسیدن به اهداف اداره کل تلاش وافری داشته اند تشکر و قدردانی کرده و برای محسن اسماعیل زاده به عنوان رئیس جدید اداره حراست آرزوی موفقیت و سربلندی کرد.

WhatsApp Image 2020 06 29 At 134238

دیدگاه‌ها

امیررضا رمضانی *
+1
تبریک به جناب آقای دکتر اسماعیل زاده عزیز به خاطر شایستگی فوق العاده. آرزوی توفیق الهی و موفقیت بیشتر.
پاسخ دادن