اطلاعیه مهم امتحانات پایان نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۹-۹۸ دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی

اداره کل حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی با صدور اطلاعیه از یک هفته تاخیر در برگزاری امتحانات حضوری خبر داد.

متن اطلاعیه صادر شده بدین شرح است :

باسمه تعالی

بدين وسيله به اطلاع دانشجويان محترم واحدها و مراكز آموزشي و آموزشكده هاي سما دانشگاه آزاد اسلامي استان آذربایجان شرقی مي رساند:

۱- در اجراي بخشنامه شماره 152/77/ص/99 مورخ 15/03/99 سازمان مركزي ، با عنایت به جلسات متعدد ستاد مجازی استان در راستای رفع دغدغه های دانشجویان محترم و خانواده های گرانقدرشان در خصوص برگزاری امتحانات پایان ترم از مورخ ۲۴ خرداد با توجه به شیوع بیماری کرونا در برخی از شهرستان های استان که در وضعیت قرمز و در تبریز در وضعیت هشدار می باشد طبق هماهنگی با استاندار محترم استان آذربایجان شرقی و رئیس محترم دانشگاه علوم پزشکی و نظر ستاد مدیریت کرونای استان آذربایجان شرقی به منظور حفظ سلامت دانشجویان ، استادان و کارکنان دانشگاه، امتحانات حضوري کلیه مقاطع از تاريخ ۲۴ خرداد لغایت ۳۰ خرداد سال جاری برگزار نخواهد شد و با توجه به اطلاعیه های بعدی ستاد مدیریت کرونای استان آذربایجان شرقی در زمینه نحوه برگزاری امتحانات، بعد از تاريخ ۹۹/۰۳/۳۰ متعاقباً اطلاع رساني خواهد شد.

۲ ـ زمان و چگونگي برگزاري امتحانات لغو شده مقاطع فوق الذكر متعاقباً فقط از سوي روابط عمومي دانشگاه اعلام خواهد شد.

۳- برگزاری امتحانات تمامی دانشجویانی که از طریق طرح تعاون، دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی را به عنوان حوزه امتحانی خود انتخاب کرده­ اند، در زمان های اعلام شده به قوت خود باقی است.

" اداره کل حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی "