خبرگزاری آنا: رییس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه از برگزاری مسابقه فرهنگی با عنوان "تفسیر موضوعی نهج البلاغه" ویژه اعضای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان و اعضای انجمن های علمی تخصصی واحد میانه خبر داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از میانه، دکتر عباس نعمتی رییس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد میانه ضمن تبریک ماه پربرکت و باعظمت رجب "شهرالله الأصمّ" و ولادت مبارك امام على(عليه السلام) در خانه كعبه معظمه در سيزدهم ماه رجب اظهار کرد: با توجه به اهمیت آگاهی و اطلاع بیش از پیش اعضای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان و اعضای انجمن های علمی تخصصی از  گنجینه عظیم مباحث نهج البلاغه، به منظور مطالعه بیشتر این عزیزان، مسابقه فرهنگی با موضوع " تفسیر موضوعی نهج البلاغه" در ماه مبارک رجب و مصادف با ولادت حضرت علی (ع) ویژه اعضا باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان و اعضای انجمن­های علمی تخصصی در واحد میانه برگزار می­شود.

نعمتی درباره موضوعات و اهمیت نهج‌البلاغه بیان کرد: امیرالمؤمنین علیه­السلام در نهج­البلاغه درباره توحید، نبوت، امامت، قیامت، معاد، قدرت خداوند، عدالت و مسایل اعتقادى بحث­هاى مفصلى کرده­اند؛ امیرالمؤمنین(ع)، انسان والا و نمونه‌ کامل مسلمانی است که اسلام می‌خواهد انسانها همگی آنچنان ساخته بشوند.

وی افزود نهج‌البلاغه دارای اهمیت فوق­العاده­ای است و در حقیقت مطابق فرمایش مقام معظم رهبری، کتاب معرفی علی‌بن‌ابیطالب است؛ به عبارتی در نهج‌البلاغه همه‌ ابعاد یک شخصیت ارزشمند و  والای انسانی مانند معرفت، اخلاق و خصلت­های ویژه انسانی والا‌ ارایه شده است.

عضو هیات علمی گروه مهندسی برق واحد میانه در خصوص نحوه برگزاری مسابقه فرهنگی ویژه اعضای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد میانه گفت: این مسابقه بصورت اینترنتی / الکترونیکی برگزار می­شود و شامل 30 سوال چهار گزینه ای است.

رییس انجمن­های علمی- تخصصی واحد میانه تصریح کرد: پژوهشگران، نخبگان و اعضای انجمن­های علمی تخصصی واحد میانه می­توانند فایل PDF سوالات و فایل Word پاسخنامه را از سایت دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه دانلود کرده و سپس پاسخ سوالات را در پاسخنامه ویژه مسابقه جواب داده و حداکثر تا 22 اسفند 1398، فایل مربوطه را به پست الکترونیکی  nemati_abbas@yahoo.com  ارسال نمایند.

دکتر نعمتی اضافه کرد: به 3 نفر از برگزیدگان، جوایزی از سوی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان اهدا خواهد شد.

برای دانلود سوالات و پاسخنامه کلیک کنید.