ارتقاء مرتبه علمی عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه به استادیاری

خبرگزاری آنا: مرتبه علمی دکتر سیدیوسف حاجی اصغری عضو هیأت علمی رشته مدیریت بازرگانی-مدیریت بازاریابی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه از مرتبه مربی به استادیاری ارتقاء یافت. IMG 20180811 WA0000

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، «دکتر محمدمهدی طهرانچی رییس دانشگاه آزاد اسلامی ارتقای مرتبه علمی یوسف حاجی اصغری عضو هیات علمی گروه مدیریت واحد میانه را به استادیاری ابلاغ کرد.»

در حکم حاجی اصغری آمده است: «با توجه به کسب مدرک تحصیلی دکتری تخصصی در رشته مدیریت بازرگانی  مدیریت بازاریابی و بر اساس مصوبه یکصد چهل و دومین نشست هیات ممیزه مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی، از تاریخ فراغت از تحصیل به مرتبه استادیاری ارتقا می‌یابید.»

طهرانچی در این حکم ابراز امیدواری کرده است که وی در مرتبه جدید با تأییدات خدواند تبارک و تعالی، منشأ خدمات بهتر و ارزشمندتری به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و دانشجویان عزیز بوده و در توسعه علم و دانش گام های مؤثرتری بردارد.