ارتقاء مرتبه علمی عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه به استادیاری

002

خبرگزاری آنا: مرتبه علمی دکتر سیما اسکندری هیأت علمی رشته علوم اقتصادی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه از مرتبه مربی به استادیاری ارتقاء یافت.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر محمدمهدی طهرانچی رییس دانشگاه آزاد اسلامی ارتقای مرتبه علمی سیما اسکندری عضو هیات علمی گروه علوم اقتصادی واحد میانه را به استادیاری ابلاغ کرد.

در حکم اسکندری آمده است: « با توجه به کسب مدرک تحصیلی دکتری تخصصی در رشته علوم اقتصادی و بر اساس مصوبه یکصد و سی و نهمین نشست هیات ممیزه مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی، از تاریخ فراغت از تحصیل به مرتبه استادیاری ارتقا می‌یابید.

طهرانچی در این حکم ابراز امیدواری کرده است که وی در مرتبه جدید با تأییدات خدواند تبارک و تعالی، منشأ خدمات بهتر و ارزشمندتری به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و دانشجویان عزیز بوده و در توسعه علم و دانش گام های مؤثرتری بردارد.