با کسب اکثریت آرا؛

کارمند دانشگاه آزاد میانه، بعنوان رئیس شورای اسلامی شهرستان انتخاب شد

خبرگزاری آنا: مهدی امینی کارمند دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه با رأی اکثریت آرا، بعنوان رئیس شورای اسلامی شهرستان انتخاب شد. IMG 6195

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از میانه، مهدی امینی در جلسه انتخابات هیأت رئیسه شوراها و بخش های ترکمانچای، کندوان و کاغذکنان و کاندیدای عضو شورای اسلامی شهر در محل فرمانداری ویژه شهرستان، با 5 رأی بعنوان رئیس شورای اسلامی شهرستان میانه در دوره پنجم برگزیده شد.

جلسات شورای اسلامی شهرستان(در آیین نامه داخلی شورای شهرستان، شورا نامیده می شود)، در محل شورا واقع در مرکز شهرستان تشکیل می شود و محل دیگری برای تشکیل جلسات رسمیت ندارد.

از مهمترین وظایف و اختیارات رئیس شورا می توان به مسئووليت امور اداری و مالي شورا، نظارت بر حسن اجرای تصمیمات شورای شهرستان،  تصویب، اصلاح، تتمیم و تفریغ بودجه دبیرخانه شورای شهرستان، هماهنگی و رسیدگی به مسائل و حل و فصل مشکلات فی مابین شوراهای شهر و بخش، در مواردی که قابل پیگیری قضایی نیست، نظارت بر عملکرد و فعالیت‌های شوراهای بخش و شهر، ابلاغ و نظارت بر پيگيري مصوبات شورا، ارائه پیشنهادات لازم در زمینه توسعه اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و عمرانی شهرستان به دستگاه‌های اجرای ذیربط و کمیته برنامه‌ریزی شهرستان و شورای استان،  و... اشاره کرد.

اکنون مهدی امینی رئیس برنامه‌ریزی آموزشی و امورکلاس‌ های دانشگاه آزاد اسلامی میانه را بر عهده دارد.

انتخابات شورای اسلامی شهرستان، با حضور نماینده شوراهای شهر و بخش های تابعه شهرستان هر ساله برگزار می گردد.