بشیری مطرح کرد:

خبرگزاری آنا: رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه اظهار کرد: «بلایای طبیعی، همیشه زندگی انسان را تحت تأثیر قرار داده است و این بلایا، چه با منشأ انسانی و چه طبیعی، علاوه بر خسارت جانی، خسارت اقتصادی نیز به همراه دارد.»

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از میانه، دکتر جبار بشیری در حاشیه ارسال کمک رسانی اقلام مصرفی سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی و کارکنان واحد میانه به مناطق زلزله زده روستاهای بخش ترکمانچای با بیان اینکه خداوند در سوره بقره بلایای طبیعی را آزمونی برای صبر مؤمنین تلقی می کند گفت: «قرآن تأکید دارد با اذن و اراده خداوند حتی برگی از درخت نمی افتد و هیچ تحولی در علم خداوندی ثبت و تحت اراده او ایجاد نشده و متحول نمی شود؛ یعنی فاعل همه اینها خداوند است.»

وی افزود: «زلزله ای به بزرگی 9/5 ریشتری اخیر شهرستان میانه موجب فوت تنی چند از هموطنان عزیز ما در روستای ورنکش و بیش از 500 نفر مصدوم در سایر روستاهای شهرستان و خسارت دیدن 1700 واحدهای مسکونی شد.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه تأکید کرد: «دانشجویان بسیجی حوزه شهید صیاد شیرازی و جمعی از مسؤلان این واحد دانشگاهی در یک امر خداپسندانه، از همان روز اول وقوع زلزله زمانی که آواربرداری به اتمام برسد، در قالب اعزام گروه های جهادی، شبانه روز در مناطق زلزله زده حضور مستمر و فعال داشته و به امدادرسانی و کمک رسانی به واحدهای مسکونی خسارت دیده پرداختند.»

وی تصریح کرد: « حضور مهندس احمد صالحی آرا رئیس قرارگاه جهادی و مرکز امور شاهد و ایثارگران سازمان مرکزی و دکتر عزیز جوانپور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی در بازدید میدانی از مناطق زلزله زده روستاهای ورنکش و حلمسی و برآورد میزان خسارت و نحوه خدمات رسانی مردم مصیبت دیده موجب دلگرمی عزیزان خسارت دیده بود.»

بشیری با تأکید براینکه، دانشگاه آزاد اسلامی میانه، از همان روز نخست حادثه زلزله، آمادگی کامل خود را برای کمک رسانی به زلزله زدگان اعلام کرد گفت: «در این راستا، مهمانسرای این واحد دانشگاهی برای اسکان زلزله زدگان و خانواده‌های مصدومینی که در بیمارستان بستری بودند، در نظر گرفته و در اختیار آنان قرار داده شد تا سهم کوچکی در حرکت نوع دوستی و انسان دوستانه داشته باشد.»

این مسئول ادامه داد: «شنبه 23 آذرماه 1398، اقلام ارسالی مورد نیاز مردم خسارت دیده زلزله اخیر از سوی سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی اعم از لباس های گرم زمستانی، پوشاک بچه، کفش های بچه گانه، مردانه و زنانه، وسایل مورد نیاز و مصرفی خانگی، فرش، و نیز 34 تخته پتو توسط کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه با حضور سید فرج مختاری مدیر امور دانشجویی، اباذر انگوتی مدیر امور مالی و مهندس جابر بهکار کارشناس دفتر عمرانی این واحد دانشگاهی در روستای حلمسی توزیع شد.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه مطرح کرد: «دانشگاه آزاد اسلامی نمی تواند در امر کمک رسانی به زلزله زدگان اخیر میانه و سایر حوادث کشور بی تفاوت باشد.»

بشیری خاطر نشان کرد: «امروز وظیفه همگی ما تبعیت از منویات مقام عظمای ولایت در همه‌ زمینه‌ هاست؛ همه‌ کسانی که می‌توانند به نحوی در سبک کردن بار مصیبت و جبران خسارت مؤثر باشند به یاری آسیب‌دیدگان بشتابند تا مرهمی بر دردهای آن عزیزان باشد.»