رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجانشرقی:

با اخذ تصمیمات مؤثر و مثبت در قرارگاه جهادی استان، به یاری زلزله زدگان میانه خواهیم شتافت

خبرگزاری آنا: دکترعزیز جوانپور اظهار کرد: حضور در مناطق زلزله زده روستاهای شهرستان میانه، دل هر مؤمنی را به درد می آورد و با دیدن آثار زلزله و ویرانی آوارها، تلخ ترین لحظات زندگی انسان رقم می خورد.

جوانپور در حاشیه بازدید میدانی از مناطق زلزله زده(روستاهای ورنکش و بالسین) در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا از میانه ، ضمن تسلیت حادثه تلخ مناطق زلزله روستاهای بخش ترکمانچای میانه و جان باختن تعدادی از هموطنان در این حادثه و ابراز همدردی با بازماندگان و مردم زلزله زده گفت: از نزدیک مسائل و مشکلات عزیزان مصیبت دیده را لمس کردیم و با تشکیل کارگروه قرارگاه جهادی دانشگاه آزاد اسلامی در استان با حضور سردار عابدین خرم فرمانده سپاه عاشورا، به یاری زلزله زدگان خواهیم شتافت.

وی با اشاره به اینکه، ما دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی، نقش پررنگ و مؤثری در این گونه حوادث با دایر کردن قرارگاه جهادی داریم افزود: دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه، از همان روز اول حادثه زلزله روستاهای بخش ترکمانچای، آمدگی خود را در راستای اسکان عزیزان مصیبت دیده و زلزله زدگان اعلام کرده است و در خدمت رسانی به آنها، از هیچ تلاشی دریغ نخواهد کرد.

جوانپور از زحمات و تلاش های خالصانه دانشجویان بسیجی، کارکنان، استادان و مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه، در امر کمک رسانی، آواربرداری و سایر فعالیت های خداپسندانه و انسان دوستانه  قدردانی کرد.