باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی میانه برگزار می کند:

برگزاری دوره آموزشی آشنايي با تجهيزات آزمايشگاهي تکنولوژی نانو

خبرگزاری آنا: رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه از برگزاری دوره آموزش آشنايي با تجهيزات آزمايشگاهي تکنولوژی(اندازه گيري و تعيين مشخصات) ویژه اعضای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان، مرکز رشد فناوری، اعضای انجمن های علمی و بسیج دانشجویی این واحد دانشگاهی خبر داد.

به گزارش خبرنگار آنا از میانه، دکتر عباس نعمتی اظهار کرد: آشنایی با تجهیزات آزمایشگاهی و اندازه گیری تکنولوژی نانو و نیز روش هاي اندازه گيري و تعيين مشخصات مواد نانو در علوم مختلف از جمله مهندسي، پزشكي، علوم پایه و غیره از اهميت خاصی برخوردار است.

وی افزود: به این دلیل که ويژگي هاي فيزيكي و شيميايي مواد، به مواد اوليه مورد استفاده و ريزساختار يا ساختار ميكروسكوپي به دست آمده از فرايند ساخت آنها، وابسته است.

عضو هیأت علمی گروه مهندسی برق واحد میانه در مورد اهمیت تکنولوژی نانو بیان کرد: اهمیت تکنولوژی نانو فقط بخاطر کوچک بودن ابعاد آن نیست، بلکه کوچک بودن ابعاد مواد در محدوده نانو باعث تغییر در ویژگی های ذاتی آنها از جمله رنگ، استحکام، واکنش پذیری و غیره می شود و همین تغییر در ویژگی ها باعث علاقمندی بیشتر دانشمندان به استفاده از تکنولوژی نانو در رشته های مختلف به منظور بهبود زندگی انسان ها هستند.

نعمتی ادامه داد: تکنولوژی نانو منحصر به یک رشته خاصی نیست، بلکه به علوم مختلف وابسته است و با استفاده از پیشرفت هایی که در علوم مختلف به دست می آید، می توان در تکنولوژی نانو نیز پیشرفت کرد.

مدیر مرکز رشد واحدهای فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه با اشاره به کاربردهای مختلف تکنولوژی نانو گفت: کاربردهای مختلفی را می توان برای این تکنولوژی بیان کرد، از جمله کاربردهای الکترونیکی، پزشکی، زیستی و غیره که از نظر رشته ای ارتباط خاصی با هم ندارند.

وی تصریح کرد: با توجه به موارد گفته شده، شاید تکتولوژی نانو رشته ای کاملاً گسسته به نظر بیاید که موضوعات آن هیچ ارتباطی با هم ندارند و در کل دارای اهمیت قابل توجهی است.

نعمتی با ذکر مثالی در مورد نانو گفت: در این راستا براي شناسايي مواد اوليه، نوع و مقدار ناخالصي ها، شكل و توزيع اندازه ذرات، ساختار بلورين و مانند آن در ماهيت و مرغوبيت محصول اثر دارند.

این مسئول اضافه کرد: بنابراين هر چه دستگاه هاي اندازه گيري و تعيين مشخصات قوي تري در اختيار باشند، كنترل مواد اوليه با دقت بيشتري صورت خواهد گرفت و آشنایی با تجهیزات اندازه گیری فناوری نانو و نیز روش هاي اندازه گيري و تعيين مشخصات مواد نانو در علوم مختلف بسیار حائز اهمیت است.

رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه گفت: این دوره آموزشی به مدت 4 ساعت در روز دوشنبه مورخ 29/7/98 (روز صادرات) از ساعت 14 لغایت 18 در سالن اجلاس ساختمان مرکزی واحد میانه برگزار خواهد شد.

نعمتی یادآور شد: شرکت در دوره برای اعضای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان، مرکز رشد واحدهای فناوری، اعضای انجمن های علمی و بسیج دانشجویی رایگان بوده و سایر اعضا جهت شرکت در دوره لازم است مبلغ 300000 ریال(سی هزار تومان) به شماره حساب 0110353132008 (بانک ملی به نام دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه) واریز و فیش واریزی را در زمان شرکت در دوره تحویل نمایند.