باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد میانه برگزار می­کند:

برگزاری مسابقه فرهنگی "فلسفه قیام عاشورا"

خبرگزرای آنا: رییس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه از برگزاری مسابقه فرهنگی با عنوان فلسفه قیام ویژه اعضای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان، مرکز رشد واحدهای فناوری و اعضای انجمن های علمی واحد میانه خبر داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از میانه، دکتر عباس نعمتی رییس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد میانه ضمن تسلیت ایام سوگواری سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدا... الحسین (ع)، و یاران با وفایش، اظهار کرد: با توجه به اهمیت آگاهی و اطلاع بیش از پیش اعضای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان، فناوران مرکز رشد و اعضای انجمن های علمی از " فلسفه قیام عاشورا " به منظور مطالعه بیشتر این عزیزان، مسابقه فرهنگی با موضوع " فلسفه قیام عاشورا " در ماه محرم و مصادف با ایام تاسوعا و عاشورای حسینی ویژه اعضا باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان، شرکت های مرکز رشد واحد فناوری و اعضای انجمن های علمی تخصصی در واحد میانه برگزار می شود.

وی درباره مهمترین فلسفه قیام عاشورا بیان کرد: می توان به چهار هدف اصلی در مورد اقدامات و فعالیت های امام حسین (ع) که در عصر حاکمیّت یزید جزء اهداف قیام حضرت به شمار میرفت اشاره کرد. از جمله احیای مظاهر و نشانه های اسلام اصیل و ناب محمدی، مبارزه با ستمگران اُموی جهت تأمین امنیّت برای مردم ستمدیده، اصلاح و بهبود وضع مردم سرزمین‌ های اسلامی و فراهم ساختن بستری مناسب برای عمل به احکام و واجبات الهی.

رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد میانه افزود: در حالت کلی امام حسین(ع) علّت و انگیزه قیام خویش را، مبارزه با منکرات فراوان در جامعه اسلامی و تبلیغ و ترویج معروف در بین مسلمانان اعلام کرد و فلسفه اصلی و نهایی نهضتش را میتوان در یک هدف کلّی و جامع یعنی احیای فرهنگ اسلام اصیل و زدودن زنگارهای تحریف و بدعت از دین جدّشان خلاصه کرد.

عضو هیات علمی گروه مهندسی برق واحد میانه در خصوص نحوه برگزاری مسابقه فرهنگی ویژه اعضای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد میانه گفت: این مسابقه بصورت اینترنتی برگزار می شود و شامل 25 سوال چهار گزینه ای و 3 سوال تشریحی است.

وی تصریح کرد: پژوهشگران و نخبگان می توانند فایل PDF سوالات و فایل Word پاسخنامه را از سایت دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه دانلود کرده و سپس پاسخ سوالات را در پاسخنامه ویژه مسابقه جواب داده و حداکثر تا 31 مهرماه 1398، فایل مربوطه را به پست الکترونیکی nemati_abbas@yahoo.com  ارسال نمایند.

نعمتی اضافه کرد: به 3 نفر از برگزیدگان، جوایزی از سوی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان اهدا خواهد شد.

-        دانلود سوالات

-        دانلود پاسخنامه