همزمان با سراسر کشور،

آزمون های کاردانی و کارشناسی ناپیوسته دانشگاه فنی و حرفه ای و مؤسسات غیرانتفاعی و غیردولتی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه برگزار شد

خبرگزاری‌آنا: همزمان با سراسر کشور، آزمون های کاردانی و کارشناسی ناپیوسته دانشگاه فنی و حرفه ای و مؤسسات غیرانتفاعی و غیردولتی، صبح روز جمعه 11 مرداد 1398 در دو سایت ساختمان مرکزی و مجتمع آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر جلیل اجلی معاون علمی واحد میانه و نماینده تام الاختیار آزمون اظهار کرد: در این آزمون تعداد 377 نفر داوطلب آقا و خانم، در نوبت صبح جمعه 11 مرداد سال جاری به رقابت پرداختند.

وی افزود: در جلسه آزمون کاردانی نظام جدید دانشگاه فنی و حرفه ای و مؤسسات غیرانتفاعی و غیردولتی نوبت صبح و عصر پنجشنبه تعداد 232 نفر داوطلب مرد و زن و آزمون کاردانی به کارشناسی، 145 نفر داوطلب شرکت کننده مرد و زن حضور داشتند.

اجلی ادامه داد: آزمون ۹ کد رشته دوره کاردانی نظام جدید و آزمون ۱۶ کد رشته کاردانی به کارشناسی(کارشناسی نایوسته) نیز روز جمعه ۱۱ مردادماه در ۱۶۳ شهرستان و ۲۷۱ حوزه امتحانی برگزار شد.  او با بیان اینکه خوشبختانه این دانشگاه به خاطر فعالیت همه جانبه خود توانسته است نقش راهبری و مرکزیت را در حوزه آموزش عالی شهرستان و استان به نحو شایسته در منطقه ایفا کند گفت: دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه با رویکردی علمی، پژوهشی و فرهنگی که از ارکان اصلی این مجموعه آموزشی است، با هدف حرکت در مسیر توسعه و تولید دانش در جامعه گام برداشته است.

نماینده تام الاختیار آزمون با تاکید بر اینکه برخورد شایسته عوامل اجرایی آزمون با داوطلبان موجب آرامش روحی آنان می شود تصریح کرد: کلیه آزمون ها در محیطی آرام برگزار می شود و برقراری نظم و آرامش سرلوحه امور قرار می گیرد و عوامل اجرایی آزمون این واحد دانشگاهی نسبت به انجام وظایف محوله خود، به نحو احسن انجام دادند.

اجلی، از کلیه عوامل اجرایی شرکت کننده در این آزمون از جمله کارکنان صدیق و پرتلاش واحد، نیروی انتظامی در جهت برقراری نظم و امنیت آزمون، اداره امور برق میانه در راستای تمهیدات لازم برای جلوگیری از قطع برق، سرویس دهی فوریت پزشکی و استقرار آمبولانس شبکه بهداشت به داوطلبان کنکور، سازمان آتش نشانی شهرداری و ... تقدیر و تشکر کرد.