با حضور 1541 نفر داوطلب:

ماراتن بزرگ آزمون سراسری سال 98 به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی میانه برگزار شد

خبرگزاری آنا: همزمان با سراسر کشور، بزرگترین ماراتن آزمونی کنکور سراسری 98 به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از میانه،  دکتر جبار بشیری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی میانه اظهار کرد: در این آزمون، 1541 نفر داوطلب دختر و پسر در دو نوبت صبح روزهای پنجشنبه 13 و جمعه 14 تیرماه سال جاری در دو گروه آزمایشی علوم انسانی و علوم تجربی در دو محل ساختمان مرکزی و مجتمع آموزشی و تحصیلات تکمیلی این واحد دانشگاهی، جهت ورود به دانشگاه های کشور به رقابت پرداختند.

وی افزود: تعداد 544 نفر داوطلب مرد و زن (280 نفر زن و 264 نفر مرد) در گروه آزمایشی علوم انسانی، صبح روز پنجشنبه 13/4/98 و 997 نفر داوطلب مرد و زن (804 نفر زن و 193 نفر مرد) نیز در گروه آزمایشی علوم تجربی، صبح روز جمعه 14/4/98 در این آزمون شرکت داشتند.

بشیری با اشاره به محل حوزه امتحانی داوطلبان بیان کرد: محل برگزاری حوزه امتحانی گروه آزمایشی علوم انسانی (مرد و زن) صبح روز پنجشنبه در محل مجتمع آموزشی و تحصیلات تکمیلی و گروه علوم تجربی صبح روز جمعه (مرد و زن) در دو محل ساختمان مرکزی و مجتمع آموزشی و تحصیلات تکمیلی زن تعیین شده بود.

رئیس واحد میانه خاطر نشان کرد: این واحد دانشگاهی با برنامه ریزی های انجام یافته در زمینه فراهم نمودن امکانات مناسب رفاهی و فضایی آرام برای داوطلبان تمام تلاش های لازم را به عمل آورده بود.

بشیری ادامه داد: طبق اعلام سازمان سنجش کشور، آزمون عمومی و اختصاصی داوطلبان در گروه های آزمایشی علوم انسانی، علوم تجربی، علوم ریاضی و فنی و هنر در دو نوبت صبح و عصر روزهای پنجشنبه و جمعه(14 و 13 تیرماه 97) در سراسر کشور برگزار شد.»