مدرس دانشگاه آزاد اسلامی میانه،‌ بعنوان مربی تیم ملی تکواندو نونهالان ایران انتخاب شد

خبرگزاری آنا: طی حکمی از سوی مدیر تیم های ملی فدراسیون تکواندو کشور، دکتر حامد جعفری مدرس گروه تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه، به عنوان مربی تیم ملی تکواندو نونهالان ایران جهت اعزام به مسابقات جهانی مصر انتخاب شد.

72129

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از میانه، حامد جعفری از قهرمانان اسبق و مسئول کمیته استعداد یابی هیأت تکواندو استان آذربایجان شرقی، مربی تیم ملی تکواندو نونهالان ایران جهت اعزام به مسابقات جهانی مصر شد.

حامد جعفری از تکواندوکاران و قهرمانان اسبق این رشته می باشد که بارها در مسابقات کشوری و مسابقات بین المللی برای تیم استان و ایران کسب افتخار نموده است.

به گزراش آنا، حامد جعفری دانشجوی مقطع دکتری رشته تربیت بدنی و از مربیان با فکر و آشنا با علم تمرین و بدنسازی مختص تکواندو می باشد که با تجربیات زیادی که به عنوان بازیکن در مسابقات متعدد لیگ های کشوری و از سال ۹۴ به عنوان مربی و سرپرست تیم شهرداری تبریز در لیگ دسته یک کشور بدست آورده است یکی از بهترین گزینه های انتخاب شده به عنوان مربی تیم های ملی تکواندو ایران است.

3030