معاون علمی دانشگاه آزاد میانه:

این واحد دانشگاهی در 10 رشته دکتری تخصصی دانشجو می پذیرد

خبرگزاری آنا: معاون علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه گفت: با توجه به آغاز انتخاب رشته محل مقطع دکتری تخصصی (PhD) سازمان سنجش آموزش کشور، این واحد دانشگاهی در 10 رشته تحصیلی برای سال 98 دانشجو می پذیرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از میانه، دکتر جلیل اجلی اظهار کرد: از ۱۵ رشته مصوب دانشگاه آزاد اسلامی میانه،۱۰ رشته از سوی دفتر گسترش آموزش عالی با ظرفیت پذیرش سال 1398 در سایت www.azmoon.org  قرار گرفته است.

معاون علمی دانشگاه آزاد میانه افزود: متقاضیان این رشته‌ها می‌توانند با انتخاب کد 218، دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه برای ادامه تحصیل خود انتخاب کنند.

وی  با اشاره به رشته‌های تحصیلی مقطع دکتری تخصصی واحد میانه بیان کرد: علوم اقتصادی  اقتصاد اسلامی، علوم اقتصادی  توسعه اقتصادی، مدیریت حاصلخیزی و زیست فناوری خاک، شیمی  شیمی آلی، آگروتکنولوژی  فیزیولوژی گیاهان زراعی، مدیریت منابع خاک، علوم و مهندسی باغبانی  فیزیولوژی تولید و پس از برداشت گیاهان باغبانی، مهندسی کامپیوتر  نرم افزار، ژنتیک و به نژادی گیاهی و باستان شناسی  دوران اسلامی را می‌توان جزء ۱۰ رشته تحصیلی دکتری تخصصی واحد میانه نام برد.

اجلی تصریح کرد: آزمون دکتری سال ۱۳۹8 در قالب دو مرحله سنجش علمی (آزمون متمرکز) در مرکز استان (تبریز) و مصاحبه علمی و سنجش عملی و ارزیابی سوابق آموزشی، پژوهشی و فناوری در دانشگاه آزاد اسلامی میانه (ساختمان مرکزی) برگزار می‌شود.

معاون علمی واحد میانه توصیه کرد: داوطلب در انتخاب کدرشته امتحانی و همچنین حوزه امتحانی، دقت کند چرا که پس از پایان مهلت قانونی ثبت نام و ویرایش اطلاعات، به درخواست ‌های واصله در این خصوص، ترتیب اثر داده نخواهد شد.

عضو هیأت علمی واحد میانه با توجه به اهداف و سیاست‌ های آزمون دکتری تخصصی، گفت: تفکیک فرآیند سنجش علمی از فرآیند پذیرش دانشجو، اعتباربخشی به آزمون‌ های استاندارد در پذیرش نوبت ‌های مختلف، حرکت به سمت استقلال دانشگاه در پذیرش دانشجو، ایجاد وحدت رویه و ایجاد هماهنگی بین دانشگاه و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در پذیرش دانشجو، اختیار گروه‌ های آموزشی دانشگاه و استادان در پذیرش دانشجویان مستعد، ایجاد امکان شرکت داوطلب در آزمون‌ های استاندارد متعدد، توجه جدی به سوابق علمی، آموزشی و پژوهشی داوطلب در پذیرش، لحاظ کردن همه ضوابط و مقررات قانونی در سنجش و پذیرش دانشجو از اهداف و سیاست‌ های این آزمون است.

اجلی به تعریف دوره دکتری پرداخت و خاطر نشان کرد: بالاترین دوره تحصیلی آموزش عالی است که به اعطای مدرک تحصیلی می‌ انجامد و رسالت آن تربیت افرادی است که با نوآوری در زمینه‌ های مختلف علوم و فناوری در رفع نیاز‌های کشور و گسترش مرز‌های دانش مؤثر هستند.

معاون علمی واحد میانه مطرح کرد: انتخاب رشته و تحصیل در بزرگترین دانشگاه حضوری جهان (دانشگاه آزاد اسلامی) بهترین فرصت است.

این مسئول تاکید کرد: دانشگاه آزاد اسلامی در ۳4 سال گذشته یکی از گزینه ‌های اصلی انتخاب داوطلبان ورود به دانشگاه بوده است و این دانشگاه با ۵۰۵ واحد دانشگاهی و مرکز آموزشی که در سراسر کشور و حتی در برخی از کشور‌های دنیا دارد یکی از قطب های علمی مؤثر و بزرگ به حساب می آید.

وی  خاطرنشان کرد: اکنون واحد میانه به عنوان بزرگترین مرکز آموزش عالی شهر و یکی از شاخه ‌های پربار شجره طیبه انقلاب اسلامی افتخار دارد که در طول ۲5 سال فعالیت آموزشی و فرهنگی و پرورشی با بیش از ۲2 هزار دانش آموخته توانسته است نقش مؤثری در تعلیم و تربیت جوانان میهن اسلامی و توسعه و رشد آموزش عالی در شهرستان میانه ایفا کند.