سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی میانه:

مدیران و مشاوران تحصیلی مدارس، سفیران خوبی در جهت شناساندن دانشگاه آزاد اسلامی هستند

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه اظهار کرد: اصل و اساس یک جامعه را آموزش و پرورش رقم می زند و در این میان، مهمترین نقش بر عهده معلمان، مدیران و مدیران ارشد مجموعه آموزش و پرورش هستند که اهداف این سازمان و نظام مقدس جمهورس اسلامی را در حد توان خود به پیش می برند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از میانه، دکتر جبار بشیری در جلسه هم اندیشی مدیران و مشاوران تحصیلی آموزشگاه های شهرستان میانه با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه بخاطر مردم دانش دوست و با فرهنگ این شهر تأسیس شده تا فرزندانشان در شهر خود و بدون دغدغه فکری خانواده ها به تحصیلات عالی بپردازند.

وی افزود: دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه، با توجه به کثرت رشته های تحصیلی در مقاطع کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترای تخصصی، می توان افتخار و نعمت بزرگی باشد که دانش آموزان و اولیای آنها با فراغ فکری بهتر و راحت تر بتوانند در این واحد دانشگاهی تحصیل  و از کلیه امکانات آموزشی، پژوهشی، رفاهی و ... استفاده کنند.

سرپرست واحد میانه تأکید کرد: مدیران و مشاوران تحصیلی مدارس، سفیران خوبی در جهت شناساندن پتانسیل و ظرفیت های دانشگاه آزاد اسلامی هستند. بدون شک مشاوره تحصیلی بدون توجه به خانواده دانش آموز و دانشجو موفقیت چندانی در امر مشاوره دانش آموزان خود کسب نخواهد کرد.

بشیری با تاکید بر مسائل آموزشی و بالابردن کیفیت آن در دانشگاه ها بیان کرد: رعایت و بالابردن سطح کیفی آموزش، موضوع و برنامه اصلی دانشگاه هاست که باید در اولویت کاری حوزه آموزش قرار بگیرد و با برنامه ریزی منظم و دقیق تر، گام های مؤثری در این واحد دانشگاهی خواهیم برداشت.

وی گفت: دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه، آمادگی کامل خود را برای همه نوع همکاری و ارتباط نزدیک تر با مدارس میانه اعم از هنرستان ها، مؤسسات آموزش عالی، دبیرستان ها و استفاده بهینه از کلیه امکانات آموزشی، آزمایشگاه ها، کارگاه ها، رفاهی و ورزشی و ... اعلام می دارد.

معاون مدیرکل و مدیر آموزش و پرورش میانه نیز دانشگاه و مدارس را دو قطب تاثیرگذار جامعه دانست و گفت: دانشگاه و مدارس، باید همدیگر را به خوبی احساس کرده و در کنار خود بدانند و با آموزش، آگاهی و تغییر نگرشی مثبت، می توان گام های موثری در محیط آموزشی برداشت.

دکتر یوسف ساجدی فر خاطر نشان کرد: هدف مسئولان دانشگاه، بنیادی و عملیاتی است و در راستای پیشبرد اهداف دانشگاه حرکت می کند تا به تعالی برسد.

وی با بیان اینکه، دانش آموزان باید در آینده کارآفرین بوده و فکر خود را معطوف به مدرک گرایی نکنند اظهار کرد: این مقوله، یک فرهنگ زیربنایی می خواهد و آن هم در آموزش و پرورش می تواند به رشد برسد.

ساجدی فر تصزیح کرد: بزرگترین منبع در یک مجموعه، نیروی انسانی است که در راستای اهداف سازمان بوده و با توجه به شرایط منطقه ای برنامه ریزی شده و از آن به نحو احسنت استفاده می شود.

وی از مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه، ایجاد و راه اندازی هنرستان کشاورزی را با توجه به دارا بودن همه امکانات این رشته در این واحد دانشگاهی خواستار شد.

معاونان علمی پژوهشی، توسعه و مدیریت منابع و دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه، گزارش اجمالی از معرفی و فعالیت های حوزه های خود ارائه کردند.

به گزارش آنا، مدیران دبیرستان، هنرستان و مشاوران تحصیلی آموزشگاه ها نیز به بیان دیدگاه ها، نظرات، پیشنهادات و انتقادات خود در زمینه مسائل و مشکلات مختلف آموزشی شهر و دانشگاه ها پرداخته و سخنانی را بیان کردند.