عبدالهی تشریح کرد:

تاکتیک فراگیری رشته نقاشی خودرو همراه با مهارت عملی

خبرگزاری آنا: عضو باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه گفت: هنرآموزان رشته نقاشی خودرو با دقت در مطالب کتاب آموزش گام به گام با تاکتیک آن آشنا شوند.

Capture

محمدرضا عبدالهی در گفتگو با حبرنگار خبرگزاری آنا در میانه اظهار کرد: زمانی که در مسابقات المپیاد ملی مهارت(مرکز آموزش تخصصی مهارت و فناوری خودرو ایران و کره جنوبی) برای اثبات توانایی و مهارت خود می جنگیدم، دغدغه ام این بود که مهارت هایم را گردآوری و مکتوب کرده تا کسانی که به این رشته علاقه مند هستند بتوانند از این تجربیات استفاده کنند.

وی با بیان اینکه، غریزه انسان به سوی زیباشناسی خدادادی گرایش دارد و این مسأله، ارتباط مستقیمی با روحیه انسان دارد گفت: اگر چیزی خلاف این بود، در بخش صنعت و علم، تحت عنوان «طراحی صنعتی» هیچ گاه به وجود نمی آمد و طراحان، هنرمندان، معماران و متخصصانی از این قبیل به پیشرفت و تولید اهمیت نمی دادند.

عضو باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد میانه و بنیاد ملی نخبگان تصریح کرد: در50 سال نخست پیدایش وسایل نقلیه موتوری، تولیدکنندگان خودروها و موتورسیکلت ها، تمرکز چندانی روی طرح محصولات خود نداشتند و از اینرو خودروهای این دوره، اکثراً شبیه به هم طراحی شده اند.

عبدالهی افزود: اما با شروع بحث آیرودینامیک در صنعت خودرو، اوضاع به کلی تغییر کرد و از این دهه به بعد، خودروسازان رفته رفته توجه بیشتری روی طرح بدنه، کابین و جزئیات و شفافیت رنگ داخلی و خارجی پیدا کردند.

وی ادامه داد: با گذشت نیم قرن از پیدایش صنعت وسایل نقلیه موتوری، شاهد دوره های مختلف خط کشی، طراحی و رنگ آمیزی خودروهای متفاوت از کشورهای مختلف هستیم.

عضو باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد میانه و بنیاد ملی نخبگان با تاکید بر اینکه تجربه هایی به زبان ساده و کاربردی در این کتاب گنجانده شده است گفت: کارآموزان رشته نقاشی خودرو می توانند با اندکی دقت، فرآیند و مراحل این حرفه را یاد بگیرند.

عبدالهی بیان کرد: این کتاب شامل 8 فصل است که در هر فصل آن موضوعات مختلف شامل اطلاعات مفید همراه با توصیه ها و تجربه های شخصی نگارنده در سازمان تربیت مربی، پزهش های فنی و حرفه ای و باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان وجود دارد.

وی با اشاره به اینکه استفاده از تجربیات دیگران همواره راهگشای افراد در مراحل مختلف است یادآور شد: هنرآموزان رشته نقاشی خودرو می توانند با دقت در مطالب این کتاب، مهارت های عملی خود را محک بزنند و بر آن بیفزایند.

به گزارش آنا، کتاب آموزش گام به گام نقاشی خودرو نخستین تجربه نویسندگی محمدرضا عبدالهی عضو بنیاد ملی نخبگان و باشگاه پژوهشگران جوان دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه است که توسط انتشارات نشر طراح در تهران منتشر و به بازار کتاب عرضه شده است.

مدرس سازمان فنی و حرفه ای، کسب رتبه اول و مدال طلای کشوری مهارت در رشته نقاشی خودرو و کسب رتبه دوم اردوی مسابقات فنی و مهارت المپیاد جهانی، از دیگر افتخارات و کارنامه محمدرضا عبدالهی است.

به گزارش آنا، کتاب آموزش گام به گام نقاشی خودرو از سوی محمدرضا عبدالهی فارغ التحصیل دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه تألیف شد.

ABDOLLAHI MOHAMMADREZA