پیام تبریک رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه به مناسبت فرارسیدن عید نوروز

1398 دکتر جبار بشیری با صدور پیامی، فرارسیدن سال نو و عید نوروز سال ۱۳۹۸ را به مردم شریف شهرستان میانه جامعه دانشگاهی به ‌ویژه استادان، کارکنان و دانشجویان گرامی این واحد دانشگاهی تبریک گفت.  متن پیام ایشان بدین شرح است: «بسم الله الرحمن الرحیم» یا مقلب القلوب و الابصار  یا مدبر اللیل و النهار یا م21:24:22حول الحول و الاحوال  حول حالنا الی احسن الحال ای گرداننده دل ها و دیده ها، ای تدبیرگر شب و روز، ای دگرگون کننده سال ها و حال ها، حال ما را بهترین حال گردان بهار زمزمه نو شدن است و نجوای تحول به بهترین حال، چشم و دل را به باران الطاف خداوندی باید شست و با نظر و اندیشه دربازآفرینی طبیعت به نوآوری و نوسازی در کار خود پرداخت. تغییر و تحول، تلاش و پویایی و خلق و نوآوری از ویژگی‎های مهم این حرکت است. تجدید حیات طبیعت یادآور آن است تا روح و روان خود را جلایی دوباره بخشیم و با نگاهی نو به زندگی، مهربانی، دوستی و صداقت را با یکدیگر به ارمغان بیاوریم.  اینجانب ضمن تقدیر و تشکر فراوان از زحمات ارزنده همکاران گرامی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه، با استعانت از خداوند متعال، فرارسیدن بهار باشکوه را که هنگامه تجلی مواهب الهی بر بستر طبیعت است را به کلیه کارکنان، اساتید و دانشجویان این واحد دانشگاهی، خانواده محترم آنها و سایر دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی و مردم شریف شهرستان میانه، تبریک و تهنیت عرض نموده و از درگاه حضرت دوست، مزید توفیقات را برای خدمتی سرشار از شور و نشاط و مملو از اتکا به پروردگار و پیروی از منویات مقام عظمای ولایت حضرت آیت الله العظمی خامنه ای(مدظله العالی) در راستای اهداف عالیه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و دانشگاه آزاد اسلامی، مسألت می نمایم.

جبار بشیری – رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه