گردآوری کتاب اهمیت غلات در تغذیه انسان توسط جمعی از استادان واحد میانه

خبرگزاری آنا: کتاب اهمیت غلات در تغذیه انسان از سوی جمعی از استادان گروه زراعت دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه، دکتر جلیل اجلی، دکتر علی فرامرزی، دکتر منوچهر فربودی، دکتر ناصر محبعلی پور و دکتر محمد صالحی (دانشجوی دکترا) گردآوری شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از میانه، گردآوری کنندگان برخود وظیفه دانسته، یافته های علمی محققین در اقصی نقاط دنیا که در مورد اثرات تغذیه ای و مؤثر غلات از قبیل گندم، جو، برنج، یولاف سیاه، سورگوم و غیره را به مقالات علمی در قالب کتاب در آورند.

کتاب اهمیت غلات در تغذیه انسان، در اختیار دانشجویان، محققین و علاقه مندان به علم کشاورزی و تغذیه و محققین گیاهان زراعی دارویی قرار گرفته است.

با توجه به افزایش روزافزون جمعیت دنیا و نیاز به تأمین عذا، بخصوص در کشورهای فقیر از لحاظ تولیدات زراعی به دلیل شرایط نامناسب اقلیمی و غیره، ضرورت توجه به غلات به عنوان غذا عمده از لحاظ خواص کیفی و تغذیه ای و اثرات مثبتی که در درمان بسیاری از بیماری های شایع دارد را افزایش می دهد.

غلات اگر چه از زمانه های بسیار دور مورد کشت و زرع قرار می گرفته، اکنون مطالعات نشان دهنده فواید سلامتی بسیار غلات در تغذیه انسان ها است.

استفاده از غلات توسط بشر تاریخچه ای طولانی دارد. غلات غذای عمده و مهم ترین منبع تغذیه ای در کشورهای توسعه یافته و در حال توسعه است.

این کتاب از سوی سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی کشور و چاپ و نشر فرازاندیش سبز انتشار یافت.

کتاب اهمیت غلات در تغذیه انسان در 13 فصل با موضوعات مختلف گردآوری و به چاپ رسیده است.

Photo 2019 02 24 12 41 07

نوشتن دیدگاه

بالا
saeed_sol@yahoo.com