همزمان با سراسر کشور؛

حضور پرشور و گسترده دانشگاهیان واحد میانه در راهپیمایی وحدت آفرین 22 بهمن

خبرگزاری آنا: همزمان و همگام با مردم ولایت مدار و همیشه در صحنه ایران اسلامی، اعضای هیات رئیسه، کارکنان، استادان و جمعی از دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه در راهپیمایی یوم ا... 22 بهمن، یادآور پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی شرکت کردند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از میانه،دکتر جبار بشیری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه در حاشیه را هپیمایی یوم ا.. 22 بهمن گفت: دانشگاهیان در این راهپیمایی، با در دست داشتن پرچم سه رنگ جمهوری اسلامی ایران، بنر و تصاویری از حضرت امام خمینی(ره) و با سردادن شعارهای مرگ بر آمریکا، ا... اکبر، مرگ بر ضد ولایت فقیه، لااله الا ا...، مرگ بر اسراییل و... ضمن تجدید بیعت با امام راحل، آرمان های انقلاب اسلامی، پشتیبانی خود از انقلاب را یک بار دیگر اثبات نمودند.

وی افزود: راهپيمايي روز بيست و دو بهمن هرسال در حقيقت نماد و نشاني از مقاومت و ايستادگي ملت شريف ايران در برابر زياده خواهي هاي جريان استكبار و شكست توطئه هاي اين جريان عليه نظام اسلامي بوده است.

بشیری در بخش دیگری از سخنان خود اظهار کرد: حضور باشکوه مردم پاسخ قاطعی به فتنه‌ ها و توطئه‌ های دشمنان در طول سال‌ های پس از پیروزی انقلاب است و در واقع روز 22 بهمن روز پیروزی و تولد انقلاب اسلامی است و مردم ایران با حضور خود در صحنه این پیروزی را جشن می‌گیرند و دشمنان داخلی و خارجی را با این اقدام مأیوس می‌کنند.

رئیس واحد میانه با تاکید بر اینکه، بدون شك راهپيمايي 22 بهمن 97 از اهميت و حساسيت خاصي برخوردار است و به لطف و فضل خدا پاسخي دندان شكن به توطئه هاي دشمنان و معاندان بود گفت: اين راهپيمايي از يك سو به دليل خيزش مردمي در منطقه حساس است چرا که دشمنان نظام این ادعا را داشتند که نظام جمهوری اسلامی، چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب را نخواهند دید.

مسئولین، کارکنان، استادان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه با حضور گسترده و با شکوه، خود آموز به صحنه آمدند تا نشان دهند که همیشه و در تمامی صحنه ها حامی انقلاب اسلامی هستند و با خلق حماسه ای دشمن شکن، ندای حراست از ارزش های نظام مقدس جمهوری اسلامی را سر دادند.