پیام تبریک سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه به مناسبت هفته پژوهش

روابط عمومی دانشگاه: دکتر جبار بشیری سرپرست جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه، به مناسبت هفته پژوهش، پیام تبریکی صادر کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی میانه، در متن این پیام آمده است:

بسم ا... الرحمن الرحیم

پژوهش به بشر اين توانايي را مي‌دهد كه بهتر با دنياي پيرامون خود رابطه برقرار كند و به اهدافش دست يابد. روز پژوهش، روز ارج نهادن به مقام شامخ محققان و پژوهشگران خستگی ناپذیر و متعهد کشور سربلندمان است.

عنايات خاص مقام معظم رهبری و تأکید به مقوله پژوهش بر بهره ­گيري از روش­ هاي نوين و مبتنی بر پژوهش در پيشبرد امور و رهنمودهای ارزشمند ایشان، چراغي فراروی سياست­ گذاران حوزه پژوهش و فناوری است و علم و تحقیق را کلید قطعی پیشرفت کشور عنوان کرده اند. امروزه در کشورهاي توسعه يافته پژوهش يک سرمايه­ گذاری استراتژیک محسوب می گردد و در دانشگاه ­ها بالاترين اولويت به حمایت اعضای هیأت علمی و دانشجويان در امر پژوهش اختصاص داده مي شود.

به فرموده رهبر فرزانه انقلاب اسلامی ، تجاری سازی علم و تولید ثروت از یافته های علمی و رفع نیاز جامعه از طریق ارتباط دانشگاه و صنعت و تبدیل فکر و اندیشه به محصولات تجاری از تکالیف مهم پژوهشگران دستگاه­ های پژوهشی و فناوری محسوب می گردد و بر این اساس توسعه علمی، صنعتی و فرهنگی بدون پرداختن به امر پژوهش با موفقیت چندانی همراه نخواهد بود و خوشبختانه در سال های اخير با پيگيری سياست‌ها و برنامه‌های توسعه علمي دانشگاه، شاهد رشد قابل توجه توليدات علمي بوده‌ايم.

نامگذاری هفته پژوهش، نشان از اهمیت آن در توسعه همه جانبه كشور دارد و موقعیت مناسبی برای بازنگری و آسیب­ شناسی در خصوص شیوه­ های فرهن گ­سازی در حوزه پژوهش محسوب می شود.

اینجانب ضمن گراميداشت و تبریک اين هفته به همه دانش­ پژوهان، پژوهشگران، نوآوران، اساتيد و فرهیختگان بر خود لازم مي دانم از خدمات علمی و پژوهشی اين عزيزان در دانشگاه نهايت تقدیر و تشکر را داشته باشم.

امید آن دارم که با تلاش و همت همه تلاشگران این عرصه، شاهد موفقیت های چشمگیری در توسعه علمی استان و رساندن کشورمان به اوج افتخار و فتح قله های علمی در جهان باشیم. ان شا ا...

دکتر جبار بشیری

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه