پذیرش دانشجو در 32 رشته تحصیلی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه

خبرگزاری آنا: سرپرست جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه از پذیرش دانشجو و آمادگی این واحد دانشگاهی برای پذیرش داوطلبان در 32 رشته تحصیلی مقطع کارشناسی ارشد خبر داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از میانه، دکتر جبار بشیری با بیان اینکه گسترش تحصیلات تکمیلی یکی از اولویت­های برنامه ریزی شده واحد میانه با داشتن 32 رشته تحصیلی مقطع کارشناسی ارشد و پذیرش دانشجو در نیم سال جاری است اظهار کرد: با توجه به حذف گرایش برخی از رشته­های کارشناسی ارشد، امسال این واحد دانشگاهی در 32 رشته تحصیلی دانشجو می پذیرد.

وی افزود: این واحد دانشگاهی با توسعه  و گسترش رشته­های تحصیلات تکمیلی، گام­های اساسی و مثبتی در جهت ارتقاء سطح علمی و آموزشی شهرستان و منطقه برداشته است.

بشیری خاطر نشان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه با دارا بودن 32 رشته تحصیلی مقطع کارشناسی ارشد با داشتن سه دانشکده علوم پایه، علوم انسانی، فنی و مهندسی و کشاورزی، از ظرفیت مناسبی برای پذیرش داوطلبان علاقمند به تحصیلات تکمیلی برخوردار است.

او با تأکید بر اینکه امکانات بزرگترین مجموعه آموزش عالی شهرستان مناسب و درخور توجه است ادامه داد: این واحد دانشگاهی با دارا بودن استادان هیأت علمی از استادیاری تا مرتبه علمی استاد تمام و مربی، آزمایشگاه­ها و کارگاه­های مدرن، مجهز و پیشرفته، فضاهای آموزشی مطلوب، خدمات اینترنتی، کتابخانه­های غنی، ارائه انواع وام­های صندوق رفاه، وام­های شهریه و ... در خدمت دانشجویان است.

این مسئول با بیان رشته های کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه گفت: زبان و ادبیات فارسی، فیزیولوژی ورزشی  فیزیولوژی فعالیت بدنی و تندرستی، برنامه­ریزی درسی، آموزش و بهسازی منابع انسانی، باستان شناسی  پیش از تاریخ، حسابداری، مدیریت دولتی - خط­ مشی گذاری عمومی، مدیریت کسب و کار  مالی، مدیریت کسب و کار  فناوری، شیمی  شیمی کاربردی، شیمی شیمی تجزیه، شیمی  شیمی آلی، شیمی  شیمی و فناوری اسانس، مهندسی برق  سیستم­های قدرت، مهندسی برق  مدارهای مجتمع الکترونیک، مهندسی صنایع  سیستم­های مالی، مهندسی عمران  سازه، مهندسی مکانیک  طراحی کاربردی، مهندسی کامپیوتر  نرم­افزار، ژنتیک و به­نژادی گیاهی، اگرو تکنولوژی  فیزیولوژی گیاهان زراعی، اقتصاد کشاورزی  بازرایابی محصولات کشاورزی، اقتصاد کشاورزی  اقتصاد منابع طبیعی و محیط زیست، اقتصاد کشاورزی  سیاست و توسعه کشاورزی، علوم و مهندسی باغبانی  گیاهان دارویی، مدیریت حاصلخیزی و زیست فناوری خاک  شیمی، حاصلخیزی خاک و تغذیه گیاه، علوم دامی  ژنتیک و اصلاح دام و طیور، حشره شناسی کشاورزی، مدیریت کشاورزی، مهندسی معماری و فناوری معماری  معماری بیونیک از جمله رشت­های تحصیلات تکمیلی این دانشگاه است.

سرپرست جدید دانشگاه آزاد اسلامی میانه با بیان اینکه داوطلبان براساس کد دسترسی انتخاب رشته سازمان سنجش آموزش کشور که در کارنامه اعلام نتایج اولیه در سایت www.sanjesh.org درج شده و کد ملی می­توانند نسبت به انتخاب رشته در این دانشگاه اقدام کنند تاکید کرد: به منظور رفاه حال دانشجویان و خانواده­های محترم آنان, پذیرفته شدگان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه از تسهیلات انواع وام­ها از جمله وام بلند مدت، کوتاه مدت، وام ضروری، وام ازدواج، وام مسکن، وام تحصیل، تخفیف و تقسیط شهریه بهره­مند می­شوند.

وی اضافه کرد: متقاضیان می­توانند در خصوص دریافت اطلاعات تکمیلی در مورد رشته­ها و نحوه پذیرش با شماره­های 52220721 – 52240079 – 041 تماس حاصل کنند.

بشیری با اشاره به اینکه آخرین مهلت ثبت نام متقاضیان تا مورخه 25 آذرماه 1397 اعلام شده است گفت: دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه با تنوع رشته­ها و گرایش­های مختلف تحصیلی بوده که امکان ادامه تحصیل برای متقاضیان را فراهم آورده است.