سرپرست جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه:

آمادگی این واحد دانشگاهی جهت بازدید کلیه مدارس شهرستان در هفته پژوهش

خبرگزاری آنا: سرپرست جدید دانشگاه آزاداسلامی واحد میانه گفت: هفته پژوهش فرصت مناسبی برای بررسی دستاوردها و چالش­های فراوری حوزه پژوهش و پژوهشگران کوشا در سطح کشور و بخش­های تحقیقاتی، سازمان­ها و نهادهای گوناگون علمی به شمار می رود.

دکتر جبار بشیری در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا، بمناسبت فرا رسیدن هفته پژوهش با اشاره به نقش و اهمیت حوزه پژوهش در عرصه اندیشه اظهار کرد: نقش و اهمیت این حوزه مهم در عرصه اندیشه، در ابعاد مختلف حیات امروز بشر بارها بررسی و تأکید شده؛ به ویژه با ابتکار مقام معظم رهبری در طرح نظریه جنبش نرم افزاری، ضرورت توجه به آن بیشتر تبیین و تشریح شده است.

وی با بیان اینکه امروزه دانشگاه ­های دنیا بر اساس دستاوردهای علمی و پژوهشی مورد ارزیابی قرار می گیرند افزود: پویایی و موفقیت انجمن علمی دانشجویی و ارائه طرح­ های مختلف پژوهشی در راستای طرح­های دانش بنیان، از مؤلفه­ های اصلی توسعه دانشگاه و جامعه علمی است.

بشیری، به اهم وظایف حوزه پژوهش دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه اشاره کرد و ادامه داد: برنامه­ ریزی و تدوین راهکارهای اجرایی جهت ارائه مقاله اعضای هیأت علمی در مجامع علمی داخل و خارج و حتی فرصت­ های مطالعاتی، تصویب و همکاری اجرایی در جهت انجام طرح ­های تحقیقاتی درون و برون دانشگاهی، مرتبط ساختن دانشگاه با مراکز صنعتی و سایر مؤسسات آموزشی از طریق انعقاد تفاهم ­نامه ­های همکاری و اجرای طرح­ های برون دانشگاهی، برگزاری همای ش­های علمی در سطوح مختلف داخلی، منطقه­ ای، ملی و بین­ المللی، انجام بررسی­ های لازم به منظور شناسایی امکانات و نیازمندی­ های موجود در زمینه برنامه­ های دانشگاه و ... را می توان نام برد.

سرپرست جدید واحد میانه درباره امکانات آموزشی و رفاهی این دانشگاه بیان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه، با حضور استادان مجرب، دارا بودن سه باب کتابخانه مجهز با مجموع بیش از 55000 جلد کتاب، 17 کارگاه در رشته های مختلف فنی و مهندسی، معماری و خیاطی، 18 آزمایشگاه در رشته های مختلف علوم پایه، کشاورزی، دامپزشکی و فنی و مهندسی، سالن چند منظوره ورزشی با امکانات کامل و مجهز، سه دانشکده فنی و مهندسی، علوم پایه و تحصیلات تکمیلی و کشاورزی و ... یکی واحدهای موفق در استان آذربایجان­شرقی است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به توفیقات و افتخارات واحد میانه پرداخت و گفت: رتبه 145 در بین کل دانشگاه­ های ایران از لحاظ آمار و تولید مقالات در پایگاه سیویلیکا، رتبه 85 دانشگاه آزاد اسلامی در بین کلیه دانشگاه ­های آزاد در سال 1394 بر اساس رتبه ­بندی دانشگاه­ها و مؤسسات پژوهشی ایران و کشورهای اسلامی (ISC) و رتبه 191 در سال 2018 در بین کل دانشگاه ­های ایران بر اساس رتبه وب مؤسسه 4international colleges & universiti از جمله افتخارات این واحد دانشگاهی است.

بشیری تاکید کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه در هفته پژوهش، آمادگی کامل خود را در راستای بازدید کلیه مدارس شهرستان اعم از مدارس راهنمایی، دبیرستان­ ها و هنرستان­ ها از امکانات آموزشی، رفاهی، دانشجویی و فرهنگی، آزمایشگاه ­ها و کارگاه ­هارا اعلام می دارد.