برگزاری کارگاه آموزشی روابط کار در دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه

خبرگزاری آنا: کارگاه آموزشی روابط قانونی کار از سوی انجمن علمی حسابداری و با همکاری اداره پژوهش دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه در محل سالن اجتماعات این واحد دانشگاهی برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از میانه، دکتر امیررضا رمضانی مدیر گروه رشته حسابداری و اقتصاد این دانشگاه با اشاره به ضرورت و اهمیت این کارگاه اظهار کرد: کلیه دانشجویان حسابداری، مدیریت، حقوق و نیز کارفرمایان و کارکنان، می بایست تسلط کافی به قوانین کار داشته تا در مواقع لازم، هیچ یک از ذینفعان دچار خسران و ضررهای مادی، جانی و معنوی نشوند.

وی هدف از برگزرای این دوره آموزشی را ارتقاء سطح علمی و آگاهی دانشجویان در زمینه مسائل روابط کار بیان کرد وافزود: با توجه به اینکه جزئیات و نکات کاربردی این قوانین در کلاس های درسی به طور کامل توضیح داده نمی شود، خلع برگزاری چنین کارگاه هایی برای دانشجویان بیشتر احساس می شود.

رمضانی تصریح کرد: بابک کبیری رئیس اداره تعاون، کار و امور اجتماعی شهرستان و مدرس این کارگاه، قانون کار را مشتمل بر 203 ماده عنوان  و موارد مهم و اختلافی این قوانین را برای شرکت کنندگان تشریح کرد.

عضو هیأت علمی واحد میانه ادامه داد: دوره های آموزشی می تواند قابلیت های دانشی، مهارتی و نگرش مناسبی را در بین دانشجویان پرورش دهد.

بابک کبیری مدرس کارگاه در ادامه تدریس این کارگاه، درباره طبقه بندی مشاغل، ذکر قوانین مرتبط بین کارگر کارفرما و ارتباط این دو با بیمه گر و آشنایی کامل با قوانین کار توضیحاتی ارائه کرد.

در پایان این دوره، به شرکت کنندگان گواهی حضور در کارگاه اعطاء شد.