تحلیل گر مسائل سیاسی در مراسم روز دانشجو دانشگاه های شهرستان میانه:

شما دانشجویان وارثان ایران متمدن هستید

خبرگزاری آنا: تحلیل گر مسائل سیاسی اظهار کرد: بعد از انقلاب که در سال 1358، استاد مطهری به شهادت رسید، احسان طبری طی اظهار نظری در مورد وی گفت: شما ندانستید که چه کسی را از دست دادید، ما دانستیم که شما کی را از دست دادید.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر روح اله متفکر آزاد صبح امروز در مراسم بزرگداشت روز دانشجو و تجلیل از دانشجویان نمونه دانشگاه های شهرستان در سالن هلال احمر گفت: شما دانشجویان وارثان ایران متمدن هستید. شما وارثان سرزمینی هستید که در این سرزمین کیمیا به شیمی و طب زاده شده، به پزشکی تبدیل شد. ربع رشیدی به وجود آمد که 800 سال پیش، ژورنال را چاپ و در دنیا منتشر می کرد و از همه مهمتر خوابگاه دانشجویی داشت.

استادیار دانشکده علوم طبیعی دانشگاه تبریز، دانشجویان را وارثان سرزمین ابن سینا عنوان کرد و افزود: شما در مسیری هستید که آن مسیر، درخشش بود. ما باید بدانیم که داشته هایمان برای چیست؟ تا برای رفع مشکلاتمان قدم بر داریم و اکنون جامعه مان بایستی روی این محور حرکت کند.

وی تاکید کرد: در کشوری قرار داریم که چهل سال است که ملتش انقلاب کرده و از ثمره آن و فضای قبل از انقلاب برای شماها چه چیزهای گفته است؟ ملت ما قیام کرد و گفت که ما می توانیم.

سخنران مراسم ادامه داد: 16 آذر 1332، نماد قیام این ملت بر علیه نیکسونی بود که امید این ملت در ملی شدن صنعت نفت ناامید کرد. دکتر مصدق کسی نبود که با آمریکا درگیر شود، وی با انگلستان درگیر شد و حتی به دیوان داوری لاهه، به کمک آمریکا امیدوار بود.

متفکر آزاد با بیان اینکه ملت ما ملتی است که اگر بخواهد دست به هرکاری می زند و آمریکا نیز هیچ غلطی نمی تواند بکند گفت: ما از اسلامی صحبت می کنیم که معجزه پیامبرش قرآن است. یعنی آن کتاب فهم و شعور بوده و دعوت به خواندن، نوشتن، دیدن و دانستن می کند.

عضو هیأت علمی دانشگاه تبریز در ادامه سخنان خود بیان کرد: ما با ین همه پیشرفت های علمی در جهان، در تبدیل علم به ثروت عقب مانده ایم. واین کارشماست که باید درستش کنید.

وی اضاقه کرد: تبدیل هسته علم به ثروت نیاز به آن دارد که ما باید به این باور برسیم که ما توانستیم همه امکانات و منابع نفتی خودمان را بسازیم. پس این ملت شایسته بهترین هاست.

امام جمعه شهرستان میانه در بخشی از سخنان خود اظهار کرد: ای کاش این مراسم، جلسه ای بود که بنده به سوالات زیاد دانشجویان عزیز در این سال ها که از عملکردمان دارند جواب می دادیم.

حجت الاسلام عبداله محمدی گفت: همه ما می دانیم که دانشجویان عزیز مشکلاتی در دانشگا های خود در حوزه های مختلف دارند، اما با وجود این مشکلات، این ما هستیم که باید به آنها برسیم.

وی افزود: باید دولت، مجلس و همه مسئولان کشور زمینه را برای حضور قشر جوان در عرصه های مختلف سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی و معنوی این ممکلت فراهم کنند.

امام جمعه شهرستان تاکید کرد: قشر دانشجو، همیشه طرف دار و حامی کشورش بوده است. چون همیشه و همه حال با حضور گسترده و پرشور خود در تمامی صحنه ها بوده  و همه ملالت های علمی، سیاسی، اقتصادی و اجتماعی و ... را به خاطر مملکتش تحمل کرده است.

محمدی اذعان کرد: ما به وجود دانشجویان ایران اسلامی افتخار می کنیم و دانشجویان منتقد را قبول داریم. دانشجو باید عدالت طلب بوده و نباید زیر سلطه علمی، فرهنگی، اجتماعی سلطنت طلبان برود.

وی ادامه داد: عده ای می خواهند از مقام دانشجویان عزیزمان سوء استفاده کرده تا به مقاصد و منافعشان برسند. ما باید در این برهه زمانی که دشمن از همه جهات بر کشور ما فشار می آورد، همه دست به دست هم داده تا توطئه آنها را خنثی کنیم.

امام جمعه میانه خاطر نشان کرد: همه این پیشرفت های کشور، در سایه فعالیت ها و دانش های بزرگ دانشجویانی است که در خدمت استادانشان تعلیم یافته اند. ما قدردان استادانی هستیم که چنین دانشجویانی را تربیت کرده اند.

محمدی گفت: نسل قبل شما بودند که این مملکت را در مقابل هجوم دشمن بیمه و حفظ کردند. بهترین نیروهای امنیتی، سیاسی و نظامی کشور از دانشجویان بودند. و اینها بهترین صحنه های علمی را در طی نموده و هم اکنون به رخ جهانیان می کشند.

تجلیل از دانشجویان ممتاز آموزشی، فعالان فرهنگی و مخترعین دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی شهرستان از دیگر برنامه های این مراسم بود.

مراسم بزرگداشت روز دانشجو و تجلیل از دانشجویان نمونه دانشگاه های شهرستان با همکاری دانشگاه های آزاد اسلامی، موسسه آموزشی و غیرانتفاعی عین القضات، دانشگاه پیام نور، دانشکده فنی و مهندسی، دانشکده فنی و حرفه ای و دانشگاه علمی کاربردی شهرستان با حضور جمع کثیری از دانشجویان، حجت الاسلام عبداله محمدی امام جمعه، محمدرضا مشایخی معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان میانه، رؤسای دانشگاه ها،مسئولان ادارات، بخشدار مرکزی، دکتر یعقوب شیویاری نماینده مردم میانه در مجلس شورای اسلامی، سرهنگ پاسدار حسین محمدی فرمانده سپاه، اصغر مسلمی مسئول بسیج دانشجویی شهرستان، حوزه بسیج دانشجویی شهید صیادشیرازی و جمع کثیری از دانشجویان در محل سالن هلال احمر برگزار شد.