دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه، مرد طلایی تکواندو ارتش های جهان لقب گرفت

خبرگزاری آنا: امیرمحمد بخشی دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه، به مدال طلای مسابقات تکواندو ارتش های جهان در ریودوژانیرو برزیل دست یافت.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا: امیرمحمد بخشی در ادامه بیست و چهارمین دوره مسابقات قهرمانی ارتش های جهان 2018 در ریودوژانیرو برزیل توانست در وزن 68- کیلوگرم با شکست حریفان خود بر سکوی قهرمانی بایستد و بار دیگر سرود کشورمان در کشور برزیل طنین انداز کند.

امیرمحمد بخشی در نخستین گام به مصاف «ایروم نئی»  از کامرون رفت و با نتیجه ۲۸ بر ۵ پیروز شد و سپس ۱۹ بر ۴ «برنارد هارکورت» کانادایی  را شکست داد. وی در نیمه نهایی با برتری ۱۳ بر ۵  مقابل «دیوال کویرینو» از برزیل راهی مبارزه نهایی شد و در این دیدار نیز ۲۵ بر ۵ «ولادیمیر» از بلغارستان را شکست داد تا مرد طلایی این دوره از رقابت ها لقب بگیرد.