هادی سیاسی سپاه ناحیه میانه:

بسیج برای حفظ و حراست از دستاوردهای انقلاب اسلامی تشکیل شده است

خبرگزاری آنا: یکی از هادیان سیاسی سپاه ناحیه میانه گفت: اگر ما می خواهیم انسان تربیت کنیم باید سیره حضرت رسول اکرم (ص) و امام جعفر صادق(ع) را مطالعه کنیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از میانه، سرهنگ پاسدار کاشف الدین بیضایی در مراسم نشست روشنگری و بصیرت افزایی هفته یسیج در دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه با بیان اینکه رمز ماندگاری جهان اسلام در تشکل شیعه، وحدت است اظهار کرد: ما در جامعه کنونی، چه در تشکل های دینی و چه در غیردینی، به وحدت مسلمین نیاز داریم و برای تقویت درونی و بیرونی خود، باید این وحدت حفظ شود.

وی ایفای نقش بسیج به عنوان بزرگترین نهاد انقلابی و مدنی در جامعه در بعدهای سیاسی، فرهنگی، اقتصادی و آسیب های فرهنگی را با اهمیت و مؤثر دانست و بیان کرد: همه جوانان و آحاد مردم ایران اسلامی، باید بدانند که بسیج چیست و آن را برای کل دنیا بشناسانند. زیرا که بزرگترین و تابناک ترین فرد در جامعه بشری که اسم آن را بسیجی می نامیم، حضرت علی (ع) است.

فرمانده حوزه شهید تندگویان در ادامه سخنان خود افزود: حضرت علی(ع) با بصیرت، شهادت، شهادت طلبی و ایثارخود و حضور در تمامی صحنه ها، نمونه بارز یک بسیجی بودن را برای ما شناساند. پس وظیفه ماست که سیره آن امام همام را الگوی خود قرار دهیم.

بیضایی ادامه داد: بسیج در سال 1358 به فرمان امام راحل(ره) تشکیل شد و اگر در آن مقطع تاریخی، مأموریت ذاتی بسیجی به درستی تشریح می شد، هیچ موقعی جنگ تحمیلی شکل نمی گرفت. ولی چون سرعت کار به کندی انجام گرفت، بهانه ای شد که بسیج و بسیجی قدرت خود را به عنوان بزرگترین تشکل ایثارگری، شهادت طلبی و فداکاری در جنگ را نشان دهد.

هادی سیاسی سپاه ناحیه میانه تصریج کرد: بسیج، همیشه در تاریخ ماندگار خواهد بود و این نهاد، برای حفظ و حراست از دستاوردهای انقلاب اسلامی تشکیل شده است و هیچ زمانی نخواهد گذاشت که این نظام و انقلاب آسیب ببیند.

بیضایی با اشاره به فتنه 88 گفت: رشادت های بسیج را در سال 88 به خوبی مشاهده و لمس کریم و دیدیم که توطئه های دشمنان در آن فتنه توسط نیروهای بسیجی خنثی شد و هیچ نهادی به جز نهاد بسیج نمی توانست در مقابل این توطئه بایستد.

سخنران مراسم خاطر نشان کرد: اگر منبعد هوشیار نباشیم و بصیرت خود را تقویت نکنیم و چنانچه نشست های روشنگری برای آحاد جامعه بخصوص نیروهای حزب ا... برگزار نشود، با بی بصیرتی و ناآگاهی زندگی خواهیم کرد و تاریخ گذشته دوباره تکرار خواهد شد.