رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه:

بسیج دانشجویی یک نهاد ارزشی و پررنگ در دانشگاه ها است

خبرگزاری آنا: رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه گفت: بسیج دانشجویی یک تشکل سیاسی، فرهنگی و اجتماعی است که جهت گیری انقلاب اسلامی را در پیش می گیرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از میانه، دکتر علی سلیمی در مراسم تجلیل از فرماندهان پایگاه ها و مسئولان بسیج دانشجویی شهرستان و دانشگاه اظهار کرد: بسیج دانشجویی واحد میانه، همیشه و در همه مراسمات این دانشگاه یار و یاور ما بوده و با حضور فعال و چشمگیر خود، پشتوانه ای بزرگ برای برنامه های آینده ما هستند.

وی افزود: عملکرد حوزه بسیج دانشجویی شهید صیاد شیرازی شهرستان مستقر در این واحد دانشگاهی به همراه پایگاه های شهید رجایی (برادران) و حضرت زینب(س) (خواهران) بسیار مطلوب و قابل تحسین بوده و کسب مقام نخست استانی پایگاه حضرت زینب (س) خواهران واحد میانه در بین دانشگاه ها بیانگر این موضوع است.

سلیمی حمایت همه جانبه دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه از بسیج دانشجویی دانشگاه در مراسمات و برنامه های مختلف فرهنگی و اجتماعی و ... در این دانشگاه را اعلام کرد و برای کلیه بسیجیان و دانشجویان آرزوی موفقیت کرد.

به مناسبت گرامیداشت هفته بسیج، از سرهنگ دوم پاسدار اصغر مسلمی مسئول بسیج دانشجویی شهرستان، علی محمدی مسئول بسیج دانشجویی حوزه شهید صیاد شیرازی، احسان برزگری فرمانده پایگاه شهید رجایی و خانم الهام آصفی فرمانده پایگاه حضرت زینب(س) مستقر در دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه با حضور مسئولان دانشگاه تجلیل شد.