پیام تبریک رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه به قهرمانی فرشاد ولی پور در مسابقات جهانی پرورش اندام

خبرگزاری آنا: دکتر علی سلیمی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه در پیامی کسب مقام قهرمانی فرشاد ولی پور دانشجوی این واحد دانشگاهی در مسابقات قهرمانی پرورش اندام جهان (بادی کلاسیک) در بنیدروم اسپانیا را تبریک گفت.

در متن پیام آمده است:

بسم الله الرحمن الرحیم

همواره موفقیت دانشجویان عزیز کشورمان در عرصه علم و دانش و فتح قله های افتخار، موجب فخر ملت شریف ایران و جامعه دانشگاهی کشور بوده است. این بار موفقیت چشمگیر در سطح جهانی کسب نشان خوش رنگ طلا توسط دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه در رقابت های جهانی پرورش اندام (بادی کلاسیک) اسپانیا، چون همیشه نشان از لیاقت و شایستگی های متعال این قهرمان دارد.

اینجانب بر خود وظیفه دانسته به نمایندگی از جامعه دانشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی، از تلاش ها و کوشش های بسیار ارزنده تیم اعزامی پرورش اندام ایران به این رقابت ها، به ویژه جناب آقای فرشاد ولی پور دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه، تقدیر و تشکر نموده و کسب عنوان ارزشمند قهرمانی جهان با پشت سر گذاشتن حریفان خود، به جوانان، جامعه بزرگ دانشگاهی، ورزشکاران، مربیان و خانواده محترم ایشان از صمیم قلب تبریک وشادباش عرض نموده و سرافرازی و سربلندی هر چه بیشتر قهرمانان ایران اسلامی در میادین مختلف ملی و بین المللی را از درگاه ایزد متعال خواستارم.

دکتر علی سلیمی

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه