حضور پرشور دانشگاهیان واحد میانه در راهپیمایی یوم ا... 13 آبان

خبرگزاری آنا: به مناسبت سالروز یوم ا... 13 آبان، روز برجسته سازی و تجلی بخشی به ارزش های انقلاب اسلامی، دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه در مراسم راهپیمایی این روز حماسی و بزرگ و روز ملی مبارزه با استکبار جهانی حضور یافتند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از میانه، در این مراسم ضد استکباری و پر شور، اعضای هیات رئیسه، استادان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه، همگام با سایر مردم انقلابی و ولایت مدار این شهرستان به صورت گسترده و فعال در راهپیمایی یوم ا... 13 آبان شرکت کردند و فریاد خشم و انزجار خود را با سر دادن شعارهای مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسراییل، ا... اکبر و ... اعلام نمودند.

سیزدهم آبانماه هرسال، فرصتی است برای یادآوری حوادث مهمی چون تبعید حضرت امام خمینی(ره) به ترکیه در ۱۳۴۳، کشتار بیرحمانه و به گلوله بستن دانش‌آموزان مظلوم توسط دژخیمان رژیم پهلوی در سال ۱۳۵۷ و تسخیر لانه جاسوسی آمریکا که در شکل گیری انقلاب اسلامی و بیرون راندن مظهر استکبار از ایران نقش اساسی داشتند.

در پایان راهپیمایی، بیانیه ای قرائت شد که شرکت کنندگان با صدای تکبیر خود بند بند آن را تایید کردند.