رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه:

دانشجوی جانباز ورزشکار، الگوی تمام عیار جوانان و بزرگترین افتخار برای دانشگاه آزاد اسلامی است

خبرگزاری آنا: رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه گفت: جانبازان ولی نعمتان انقلاب و یادگاران هشت سال جنگ تحمیلی و دفاع مقدس هستند؛ زیرا این عزیزان، سلامتی و جان خود را  در راه این انقلاب گذاشتند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از میانه، دکترعلی سلیمی در دیدار دانشگاهیان با حاج اسداله عظیمی، جانباز سرافراز و دانشجوی ورزشکار دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه در بازی های پاراآسیایی جاکارتا اندونزی اظهار کرد: زمانی که ورزشکاران این واحد دانشگاهی به مسابقات بین المللی اعزام می شوند، مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی میانه با افتخار به خود می بالد که تلاش هایشان در راه رسیدن به تعالی به ثمر خواهد نشست.

وی افزود: موفقیت های دانشجویان ورزشکار دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه در بازی های آسیایی جاکارتا اندونزی با پنج ورزشکار به نام های سعید رجبی، میرهاشم حسینی و امیر محمد بخشی در رشته تکواندو (با کسب دو مدال طلا و یک نقره) و مهدی انصاری در شنا و اخیراً نیز اسداله عظیمی با کسب دو نشان نقره در بازی های پاراآسیایی جاکارتا بسیار چشمگیر بود.

او با بیان اینکه، روحیه پهلوانی جانبازان در هشت سال دفاع مقدس غیرقابل انکار بوده بیان کرد: جانبازان با وجود اینکه در دوران جنگ تحمیلی به درجه جانبازی نائل آمدند و امروز نیز در عرصه های مختلف ورزشی سربلند هستند.

این مسئول به جایگاه مهم ورزش در دانشگاه و شهرستان اشاره کرد و گفت: همواره شهرستان میانه یکی از قطب های اصلی ورزشی کشور در رشته های مختلف ورزشی هست که همیشه در میادین مختلف ملی و بین المللی به افتخارات بسیار بزرگی دست پیدا کرده و می توان به یکی از پرطرفدارترین رشته ورزشی از جمله تکواندو اشاره کرد و به جرأت می توان گفت که شهرستان میانه، مهد تکواندو ایران است.

سلیمی با اشاره به تعداد دانشجویان ورزشکار دانشگاه آزاد اسلامی میانه افزود: اکنون نزدیک به 50 نفر دانشجو ورزشکار و قهرمان ملی و بیش از 15 نفر دانشجو در سطح قهرمانی آسیا، جهان، المپیک و پاراالمپیک در این واحد دانشگاهی در حال تحصیل هستند.

دکتر علی سلیمی با اهداء لوح تقدیر ارسالی از سوی دکتر محمد مهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و مجموعه دانشگاهی واحد میانه از اسداله عظیمی تجلیل کرد.

اسداله عظیمی در مسابقات بازی های پاراآسیایی جاکارتا اندونزی 2018 در رشته دوومیدانی در ماده پرتاب دیسک و وزنه به دو مدال ارزشمند نقره دست یافت.

در این دیدار، دکتر علی سلیمی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه، به همراه دکتر جلیل اجلی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی، مهندس حبیب اله خدابنده معاون دانشجویی و فرهنگی، امیرعلی درهمجانی مدیرکل حراست دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی و واحد میانه، مهندس احمد غقاری مسئول دفتر فرهنگی، سید فرج مختاری مدیر امور دانشجویی، اباذر انگوتی مدیر امور مالی، حسین علیزاده رئیس تربیت بدنی و مهدی امینی رئیس اداره برنامه ریزی آموزشی این واحد دانشگاهی حضور داشتند.