خبرخوش وفرصت استثنایی برای داوطلبان تحصیل دردانشگاه آزاد اسلامی میانه

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی میانه: سایت مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامیwww.azmoon.org برای ثبت نام بر اساس سوابق تحصیلی از روز دوشنبه 23 مهر تا ساعت 24 روز جمعه 27 مهر باز خواهد بود.

متقاضیان می توانند روزهای سه شنبه و چهارشنبه (25 و 24 مهر) جهت ثبت نام حضوری، از ساعت 8 صبح لغایت 16 به ساختمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه مراجعه نمایند. و روزهای پنجشنبه و جمعه (27 و 26 مهر ماه) از طریق کافی نت های شهر  و تاکیداً اخذ سند پذیرش اقدام کنند.

«انتخاب رشته متقاضیان در 134 رشته تحصیلی کاردانی و کارشناسی پیوسته و ناپیوسته دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه»

«دانشگاه آزاد اسلامی در 33 سال گذشته یکی از گزینه­های اصلی انتخاب داوطلبان ورود به دانشگاه بوده است.» فعالیت آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه عملاً از مهرماه سال 1372 با پذیرش 175 نفر دانشجو در رشته تحصیلی زراعت و نباتات و 52 نفر در رشته کاردانی کاربردی کامپیوتر فعالیت خود را آغاز نمود. در حال حاضر این دانشگاه با 203 رشته تحصیلی در مقاطع دکتری تخصصی (17رشته)، کارشناسی ارشد (52 رشته)، کارشناسی پیوسته و ناپیوسته (84 رشته) و کاردانی پیوسته و ناپیوسته (50 رشته) و بالغ بر 4000 دانشجو و سه مرکز آموزشی ترکمانچای، ترک و کاغذکنان و یک آموزشکده فنی و حرفه ای سما وابسته، با تلاش و کوشش بی دریغ اساتید، کارکنان خدوم و زحمتکش، عرصه های جدیدی از پیشرفت و توسعه را تجربه می­کند و در آینده با افزایش چشمگیر رشته­های دانشگاهی و توسعه تحصیلات تکمیلی جهش خیره کننده ای را در سطح استان و کشور خواهد داشت.

امکانات آموزشی و رفاهی:

*دارای سه باب کتابخانه مجهز با مجموع 55000 جلد کتاب

*دارای 17 کارگاه در رشته های مختلف فنی و مهندسی و معماری و خیاطی

*دارای 18 آزمایشگاه در رشته های مختلف علوم پایه کشاورزی، دامپزشکی، فنی و مهندسی و پرستاری

*حمایت مالی و پشتیبانی از اختراعات و طرح های فن آور در قالب تجاری سازی

*سالن چند منظوره ورزشی با امکانات کامل و مجهز