رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه در گفتگو با خبرنگار آنا بیان کرد:

قهرمانان ورزشی تا سقف 80 درصد تخفیف و تحصیل بدون آزمون تا مقطع دکترا برخوردار هستند

خبرگزاری آنا: رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه گفت: «دانشگاه آزاد اسلامی طی سال های گذشته در تمامی رشته های ورزشی در سطح ملی و بین المللی بیشترین امتیازات را برای کشور اسلامی مان کسب کرده است.»

دکتر علی سلیمی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا از میانه اظهار کرد: «سرمایه گذاری بر روی ورزش، علاوه بر کمک به سلامت جامعه، افتخارآفرینی، عزت، غرور و سربلندی کشور در همه صحنه های بین المللی را به همراه دارد.»

وی ادامه داد: «رشته های تربیت بدنی در مقاطع مختلف تحصیلی از کاردانی تا کارشناسی ارشد در دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه دایر است و دانشجویان و قهرمانان بزرگ و نامی کشور از جمله کریم باقری (فوتبال)، اسداله عظیمی (پرتاب وزنه)، فرزاد عبدالهی (تکواندو)، سعید رجبی (تکواندو)، میرهاشم حسینی (تکواندو)، امیرمحمد بخشی (تکواندو)، عرفان ناظمی (تکواندو)، علیرضا شکوری (تکواندو)، مهدی انصاری (شنا)، سروش قندچی (شنا)، فرشاد ولی پور (بادی کلاسیک)، شایان عفیفی (کشتی) فرید صالحی (پرس سینه)، و ... در این واحد دانشگاهی در حال تحصیل هستند.»

رئیس واحد میانه خاطر نشان کرد: «جهت تشویق دانشجویانی که طول مدت تحصیل در مسابقات ورزشی منطقه ای و سراسری دانشگاه آزاد اسلامی، مسابقات کشوری، تورنمنت های بین المللی (اعم از مسابقات آسیایی، جهانی و ...) به مدال دست می یابند به تناسب عناوین قهرمانی، تخفیف شهریه تعلق می گیرد.»

وی تاکید کرد: «تربیت بدنی، میدان مهمی برای شناخت استعدادها و بهره برداری از ظرفیت های بالقوه جوانان در سطح کشورهاست که تاثیر بسزایی در عرصه های مختلف دارد.»

سلیمی با اشاره به تخفیف شهریه ورزشکاران و دیگر مزایای آنها بیان کرد: «قهرمانان ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی بر حسب بخشنامه سازمان مرکزی، تا سقف 80 تا 100 درصد تخفیف شهریه برخوردار بوده و بخاطر کسب مقام های آسیایی و جهانی، می توانند تا مقطع دکتری تخصصی  بدون آزمون به تحصیلات خود ادامه دهند و حتی بدون شرایط آزمون در ارگان های دولتی استخدام شوند.»

وی اضافه کرد: «علاوه بر تخفیف های قهرمانان ورزش های انفرادی، به دانشجویانی که در رشته های مختلف ورزشی به صورت تیمی حائز عناوین (تیم های اول، دوم و سوم) می گردند و در دانشگاه آزاد اسلامی مشغول به تحصیل هستند نیز تخفیف شهریه تعلق می گیرد.»

وی درباره فعالیت های چشمگیر حوزه ورزش واحد میانه گفت: «از آنجایی که دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه در زمره واحدهای صاحب عناوین محتلف ورزشی ملی و بین المللی با وجود دانشجویان توانمند و ورزشکار در سطح استان و کشور هست، سهم بسزایی در حوزه ورزش در بین واحدهای دانشگاهی کشور دارد.»

رئیس واحد میانه افزایش پوشش فعالیت های ورزشی از جمله اصلی ترین سیاست های راهبردی در دانشگاه آزاد اسلامی عنوان کرد و افزود: «دانشگاه آزاد اسلامی در عرصه ورزش های حرفه ای و قهرمانی عملکرد خوبی داشته و با توجه به برنامه های در نظر گرفته شده این روند مثبت همچنان ادامه خواهد داشت و در این راستا، این واحد دانشگاهی پیشرو خواهد بود.»

سلیمی با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه، منزل و محیطی مطمئن برای قهرمانان ورزشی است ادامه داد: «از بدو تاسیس این واحد دانشگاهی، قهرمانان و مدال آوران صاحب نامی از جمله یوسف کرمی (قهرمان چندین دوره جهان و نفر سوم المپیک آتن در تکواندو)، مسعود هاشم زاده (قهرمان جوانان جهان و نفر چهارم المپیک آتن در کشتی فرنگی)، جهان پهلوان کاظم رجبی (طلای پارالمپیک و قهرمان جهان)، جلال امیری (قهرمان جهان در کیک بوکسینگ)، مرتضی شیری (قهرمان آسیا در تکواندو)، اصغر عزیزی (قهرمان پاراتکواندو آسیا و جهان)، عیسی گل محمدی (قهرمان مسابقات بین المللی بوکس)، حسین قره داغی (بازیکن تیم ماشین سازی تبریز در دسته اول و هم اکنون بازیکن تیم شهرداری تبریز) و ... از این واحد دانشگاهی برای کشور عزیزمان افتخار آفرینی کرده اند.»

چند روز پیش، سعید رجبی، میرهاشم حسینی و امیرمحمد بخشی در هجدمین دوره مسابقات بازی های آسیایی 2018جاکارتا اندونزی(در حال برگزاری است)در رشته تکواندو با دو مدال طلای رجبی و حسینی و نشان نقره امیرمحمد بخشی در قالب تیم ملی تکواندو برای این واحد دانشگاهی و کاروان ورزشی ایران افتخار آفرینی کردند.