دانشجوی واحد میانه مدال طلای تکواندو بازی های آسیایی جاکارتا را به گردن آویخت

خبرگزاری آنا: میرهاشم حسینی دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه در مدال طلای بازی های آسیایی 2018 جاکارتای اندونزی در رشته تکواندو  را به گردن آویخت.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از میانه، میرهاشم حسینی دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه، تکواندو کار وزن منهای 63 کیلو گرم کشورمان با شکست نماینده چین، پنجمین مدال طلای کاروان ایران و دومین طلای تکواندو را به نام خود کرد.

میرهاشم حسینی در فینال بازی‌های آسیایی جاکارتا برابر حریفی از چین روی شیاپ چانگ رفت و ۱۷ بر ۱۱ به پیروزی رسید تا دومین مدال طلای تیم ملی تکواندو را بدست آورد و روی سکوی قهرمانی بازی‌های آسیایی جاکارتا ایستاد.

میرهاشم حسینی پیش از این پس از یک دور استراحت در نخستین مبارزه خود  به مصاف حریفی از فیلیپین رفت و در راند اول توانست ۸ بر ۲ پیروز شود و در ادامه در راند دوم حسینی اختلاف امتیاز را به ۱۳ بر ۲ رساند. او در راند سوم با حرکات فوق العاده خود امتیاراتش به عدد ۲۴ رساند تا به دلیل اختلاف امتیاز ۲۰ با حریف زودتر از زمان قانونی بازی به پایان برسد.

میرهاشم حسینی در دومین مبارزه خود و در مرحله یک چهارم نهایی به مصاف ساردار تویرو از ازبکستان رفت و توانست با نتیجه ۲۹ بر ۹ حریف خود را شکست دهد و علاوه بر راهیابی به مرحله نیمه نهایی مدال برنز خود را مسجل کند.

میرهاشم حسینی در مرحله نیمه نهایی به مصاف گانگ مین چو از کره جنوبی رفت و در پایان ۳ راند مبارزه توانست با نتیجه ۳۷بر ۳۰ به پیروزی برسد.

حسینی در راند اول توانست امتیاز خود را به عدد ۱۳ برساند و این راند با نتیجه ۱۳ بر ۷ به پایان رسید. او در راند دوم امتیازش را به ۲۸ رساند تا این راند را هم با پیروزی پشت سر بگذارد.

حریف کره‌ای او اگرچه در راند سوم توانست امتیازات زیادی را کسب کند، اما در نهایت ۳۷ بر ۳۰ نتیجه را واگذار کرد تا حسینی راهی فینال شود.

میرهاشم حسینی در دیدار نهایی برابر حریف چینی خود، در راند اول 5 بر4 عقب افتاد ولی در راند دوم جبران کرد و 8 بر 6 از حریف جلو افتاد و در راند سوم هم 17بر11 برد تا طلا بگیرد.

در این وزن 26 تکواندو کار از کشورهای مختلف حضور داشتند.

تشویق یکپارچه نماینده ایران از سوی تماشاگران اندونزی حاضر در سالن بسیار قابل توجه بود.