کسب مدال نقره بازی های آسیایی 2018 جاکارتا اندونزی در رشته تکواندو توسط دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه

خبرگزاری آنا: امیرمحمد بخشی دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه، در مسابقات آسیایی 2018 جاکارتا اندونزی با قبول شکست مقابل حریف قدرتمند خود از کره جنوبی به مدال نقره دست یافت.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از میانه، امیر محمد بخشی که دو ماه قبل مدال طلای قهرمانی آسیا را کسب کرده بود، در مبارزه پایانی ‌وزن ۶8- کیلوگرم رقابت های تکواندو بازی های  آسیایی برابر «دای هون لی» نفر نخست رنکینگ جهان، دارنده سه طلای جهان ‌و بهترین تکواندوکار حال حاضر دنیا یک مبارزه نزدیک و در عین شایستگی را به نمایش گذاشت و در نهایت ۱۲بر ۱۰ باخت و نقره گرفت.

امیرمحمد بخشی در وزن ۶۸- کیلوگرم در مرحله نیمه نهایی به مصاف «ابوغاش» دارنده مدال طلای بازی های المپیک ریو رفت و با کسب پیروزی ۱۰ بر ۸ راهی فینال شد.

بخشی بعد از یک دور استراحت، در مبارزه نخست خود رقیب ازبکستانی را شکست داد و سپس در مرحله یک چهارم نهایی «هوانگ» از چین تایپه را بعد از تساوی ۱۳ بر ۱۳ در امتیاز طلایی شکست داد و به نیمه نهایی صعود کرد. وی در این مرحله «ابوغاش» دارنده مدال طلای المپیک ریو از اردن را ۱۰ بر ۸ از پیش و برداشت ‌وبه فینال رسید.

سعید رجبی و میرهاشم حسینی، دو دانشجوی دیگر دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه، دو مدال زرین طلا برای تیم ملی تکواندو جمهوری اسلامی ایران در هجدهمین دوره از مسابقات آسیایی 2018 جاکارتا اندونزی به ارمغان آوردند.