انتخاب رشته بدون‌آزمون دانشگاه آزاد تا پایان شهریور ادامه دارد

امیررضا شاهانی رئیس مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد:

🔻انتخاب رشته دوره‌های با آزمون دانشگاه آزاد اسلامی از 23 مرداد آغاز شد و تا 30 مرداد ادامه داشت اما به یک‌باره تراکم ثبت انتخاب‌ها از شب گذشته تا صبح امروز افزایش چشم‌گیر داشته است، به همین دلیل مهلت انتخاب رشته را تا ششم شهریور تمدید کردیم.
🔻تاکنون 200 هزار نفر دوره‌های با آزمون دانشگاه آزاد را انتخاب کرده‌اند.
🔻داوطلبان می‌توانند با مراجعه به سایت مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی، ۱۰۰ کدرشته‌محل را انتخاب کنند. انتخاب داوطلبان در این دوره بر مبنای رتبه کنکور سراسری سال ۹۷ است. در این دوره برای مقاطع کاردانی، کارشناسی و دکتری حرفه‌ای پذیرش دانشجو خواهیم داشت.
🔻انتخاب رشته بدون‌آزمون دانشگاه آزاد نیز تا پایان شهریور ادامه دارد و داوطلبان می‌توانند از طریق سامانه مرکز آزمون انتخاب‌های خود را به ترتیب اولویت ثبت کنند.
🔻امکان انتخاب رشته در همه گروه‌های آزمایشی از پایان هفته
🔻همچنین در دوره‌های بدون آزمون 41 هزار نفر ثبت‌نام کرده‌اند و از فردا امکان انتخاب رشته در همه گروه‌های آزمایشی برای داوطلبان فراهم می‌شود.