پیام تبریک رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه به سعید رجبی قهرمان ارزنده تکواندو بازی های آسیایی جاکارتا

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه، با صدور پیامی کسب عنوان قهرمانی مسابقات تکواندو بازی های آسیایی جاکارتا اندونزی به سعید رجبی دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه، در متن این پیام آمده است:
بسم الله الرحمن الرحیم
همانا ورزشکاری، مجموعه ای از اخلاق، روح پهلوانی و تندرستی است که شما دلاور مرد ایران زمین در رشته تکواندو به درستی آن را در مسابقات بازی های آسیایی مقتدرانه به نمایش گذاشتید.
کسب مدال تاریخ ساز طلای وزن 80+ کیلوگرم مسابقات قهرمانی تکواندو در آوردگاه هجدهمین دوره بازی های آسیایی جاکارتا اندونزی توسط سعید رجبی دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه، که نخستین مدال ارزشمند کاروان تیم تکواندو ایران را در این دوره از بازی ها را کسب کرد؛ مایه افتخار و عزت و سربلندی ایران اسلامی و جامعه ورزشی شهرستان میانه سرافراز شد.
اينجانب این پیروزی ارزشمند و غرورآفرین را به دانشجوی عزیزمان، خانواده محترم ایشان، جامعه دانشگاهی و ورزشی علی الخصوص مربی ارزنده و دلسوز شهرستان، استاد حسن فلاحی راد و مردم شریف و شهید پرورشهرستان میانه، تبريك و شادباش مي‌گويم و از خداوند منان پیروزی و سربلندی همه قهرمانان و ورزشکاران ایران عزیز را بطور مستمر و ادامه ‌دار خواستارم.

دکتر علی سلیمی
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه