مدال طلای مسابقات تکواندو بازی های آسیایی اندونزی بر سینه دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه درخشید

خبرگزاری آنا: مدال طلای مسابقات تکواندو هجدهمین دوره مسابقات بازی های آسیایی اندونزی (جاکارتا) بر سینه سعید رجبی دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه درخشید.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از میانه، در پایان سومین روز از رقابت‌های تکواندوی هجدهمین دوره بازی‌های آسیایی، سعید رجبی تکواندوکار وزن ۸۰+ کیلوگرم ایران با پیروزی در مبارزه فینال، به مدال طلای این مسابقات دست پیدا کرد.

هوگوپوش سنگین وزن ایران که با شکست ۱۱ بر ۷ تکواندوکار قراقستان راهی مبارزه فینال شده بود، در این مرحله به مصاف "دمیتری شوکین" ازبکستانی رفت و با حساب ۲ بر ۱ در راند طلایی پیروز شده و به مدال طلا رسید. رجبی برای رسیدن به فینال وزن ۸۰+ کیلوگرم، تکواندوکارانی از کره‌جنوبی، چین و قزاقستان را از پیش رو برداشته بود.

در این دوره از رقابت ها، سعید رجبی توانست نخستین مدال تکواندو و چهارمین طلای کاروان ورزش ایران را کسب کند.