پیام تبریک رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه به مناسبت روز خبرنگار

روابط عمومی دانشگاه: دکتر علی سلیمی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه، در پیامی روز خبرنگار را به اهالی رسانه تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه، در متن این پیام آمده است:

«ن والقلم و ما یسطرون»

«حماسه حضور تو به صحنه­ های عاشقی چو کوه جلوه می ­کند به پهنه­ های عاشقی. تو همنفس، تو همقدم، تو همرهی و همدلی، تو پیشگام و پیشرو در انعکاس مشکلی»

رشد و توسعه­ ی فرهنگی جامعه مستلزم عزم جدی خبرنگاران در آگاهی رسانی به مردم است. خبرنگاران وجدان بیدار جهان، تجسم امانت، مسئولیت، راهیان وادی آگاهی و راویان عشق و آزادی و نیک اندیشان بلندنظر عرصه­ اطلاع رسانی و تصویرگر زمان خویش­­ اند.

این روز تقدیر از زحمات کسانی است که با مسئولیت و آزادی و تحمل سختی‌ های فراوان به نگاشتن حقایقی می‌پردازند که رشد و توسعه جامعه را ثمر می‌بخشد و همواره به مثابه دیده‌ بانان امین جامعه در عرصه‌ های مختلف پرچم آزادی، آگاهی و امید را افراشته‌ اند.

باور داریم به حرمت قلم این تلاشگران عرصه اندیشه و قلم که خاضعانه وجود خویش را در این مسیر فدا کرده‌اند گام‌ های بیشتری در پیگیری و تحقق مطالبات شهروندان و استیفای حقوق مشروع شهروندی آنان برداشته خواهد شد و امید داریم مسئولان محترم نیز در تامین امنیت لازم حرفه‌ای‌ برای فعالیت بالنده و مسئولانه در مسیر دشوار آگاهی‌ها همواره پشتیبان شما خواهند بود.

هفدهم مرداد، روز بزرگ و سترگ خبرنگار، فرصت مغتنمی است که این روز شکوهمند، روز حق گویی و حق جویی و روز پاسداشت قلم را به همه­ ی خبرنگاران، نویسندگان و روزنامه نگاران، صاحبان اندیشه و قلم و آزادگان عرصه­ ی اطلاع رسانی و نیز شما خبرنگار صدیق و شریف صمیمانه تبریک و تهنیت عرض نمایم. از ایزد منان برای شما و همه­­ ی مجاهدان و تلاشگران این عرصه توفیق و تداوم هدایت، سعادت، سرافرازی و سربلندی تمنا دارد.

«شمع وجودتان تابنده ونورانيت دلتان پاينده»

دکتر علی سلیمی شاملو  رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه