کسب مدال نقره مسابقات کشتی فرنگی جوانان قهرمانی آسیا از سوی دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه

خبرگزاری آنا: شایان عفیفی دانشجوی رشته تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه، در مسابقات کشتی فرنگی جوانان قهرمانی آسیا در کشور هندوستان به مدال نقره دست یافت.

به گزارش خبرنگار آنا، رقابت های کشتی فرنگی جوانان قهرمانی آسیا از 26 تیرماه با برگزاری مسابقات پنج وزن نخست در شهر دهلی نو آغاز شد و در پایان رقابت های روز اول، شایان عفیفی دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه در وزن 77 کیلوگرم صاحب مدال نقره شد.

در وزن 77 کیلوگرم شایان عفیفی پس از استراحت در دور نخست در دور بعد به مصاف بیک توردیف از قرقیزستان رفت و حریف خود را 4-0 شکست داد و گام به مرحله نیمه نهایی گذاشت.

عفیفی در این مرحله  یاماساکی ازژاپن را 10- صفر شکست داد و به فینال راه پیدا کرد. عفیفی در دیدار فینال مقابل ساجان از هند، با ناداوری با نتیجه 3 بر صفر مغلوب شد و به مدال نقره رسید.