حضور 28 نفر کارآموز دانش آموز در واحد میانه

خبرگزاری آنا: تعداد 28 نفر دانش آموز از مدارس شهرستان، دوره کاراموزی خود را در دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه گذراندند.

به گزارش خبرنگار آنا، قادر حسن زاده مسئول دفتر ارتباط با صنعت و جامعه دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه با بیان اینکهکار آموزی بخشی از برنامه آموزشی مدرسه است که در آن دانش آموزان اغلب برای اولین بار، کارکردن را تجربه می کنند اظهار کرد: «در این برنامه دانش آموزان دبیرستانی به صورت کوتاه مدت نزد کارفرمایی می روند تا آشنایی با زمینه کاری و محل کاری که در آن قرار دارند، پیدا کنند.»

وی گفت: « همچون سال های گذشته، امسال نیر تعدا 28 نفر کارآموز در رشته های کامپیوتر و حسابداری در حوزه مختلف اداری این واحد دانشگاهی به مدت 180 ساعت حضور یافتند.»

حسن زاده تاکید کرد: «دانش آموزان در اصل برای مشاهده و یادگیری می روند، نه به منظورانجام کاری که نیازمند تعلیم کامل یا تجربه زیاد است. این کار در محوطه کاری انجام می شود و فواید بسیاری برای دانش آموزان دارد.»

مسئول دفتر ارتباط با صنعت و جامعه دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه خاطر نشان کرد: «در طی کارآموزی، تاکید همواره بر سعی در ایجاد کارآموزی جالب و ارزشمند است. برای اطمینان از کسب تجربه ای ارزشمند، ترتیباتی را باید انجام داد.»

حسن زاده تصریح کرد: «دانش آموزان کارآموز، ضمن حضور در این دانشگاهی می توانند از امکانات و فضاهای مختلف آموزشی، از جمله آزمایشگاه ها و کارگاه ها، پژوهشی و دانشجویی آشنایی بیشتری داشته و از نیمسال اول سالتحصیلی جدید 98-97 به عنوان دانشجو در این واحد دانشگاهی جذب شوند و به تحصیلات عالیه بپردازند.»

برگزاری کلاس های توجیهی برای دانش آموزان و حضور در مدراس شهرستان از سوی مسئول دفتر ارتباط با صنعت و جامعه دانشگاه آزاد اسلامی میانه از دیگر برنامه ای این دوره کارآموزی بوده است.»