با حضور 54 نفر صورت گرفت؛

پایان برگزاری آزمون جامع دکتری تخصصی در 7 رشته امتحانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه

خبرگزاری آنا: امتحان جامع دانشجویان دوره دکتری تخصصی با حضور کمیته ارزیابی و ناظران و 54 داوطلب درمجتمع آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر جلیل اجلی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی واحد میانه از پایان رقابت آزمون‌های جامع کتبی و شفاهی دانشجویان دکتری تخصصی در این واحد خبر داد و گفت: «آزمون جامع کتبی و شفاهی همزمان با همه دانشگاه‌ های سراسر کشور با حضور 54 نفر از دانشجویان مقطع دکتری در 7رشته امتحانی گرایش به تفکیک با حضور کمیته ارزیابی و ناظرین در مجتمع آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه برگزار شد.»

اجلی ادامه داد: «این آزمون از سوی استادان و اعضای هیات علمی گروه‌های مختلف آموزشی واحد که هر کدام از آنها دارای رزومه آموزشی- پژوهشی بالایی برخوردار هستند صورت گرفت.»

وی بیان کرد: «رشته های باستان شناسی، مدیریت منابع خاک کلیه گرایش ها، شیمی آلی، مهندسی کامپیوتر - نرم افزار، مهندسی کشاورزی کلیه گرایش ها، علوم باغبانی  گیاهان دارویی ادویه ای و نوشابه ای و علوم اقتصادی کلیه گرایش ها از موارد امتحانی این آزمون بودند.»