با حضور بیش از 1100 نفر شرکت کننده صورت گرفت؛

پایان پنجمین آزمون استخدامی متمرکز دستگاه های اجرایی کشور در دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه

خبرگزاری آنا: پنجمین آزمون استخدامی متمرکز دستگاه های اجرایی کشور سال 1397 با حضور بیش از  1100 نفر شرکت کننده در دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه برگزار شد.

به گزارش خبرنگار آنا، دکتر علی سلیمی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه اظهار کرد: «در این آزمون تعداد 742 نفر خانم در محل مجتمع آموزشی و تحصیلات تکمیلی واقع در کیلومتر دو جاده میانه زنجان  نرسیده به پلیس راه میانه - رنجان و 424 نفر آقا در ساختمان مرکزی این واحد دانشگاهی در نوبت صبح روز جمعه 15 تیرماه رقابت کردند.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه تاکید کرد: «با توجه به اینکه سازمان سنجش آموزش کشور در جهت بهبود ارتقاء کیفی حوزه های برگزاری آزمون، نیاز به نظرات شرکت کنندگان به عنوان معتبرترین منبع اخذ داده و اطلاعات برای ارزیابی حوزه ها دارد.»

سلیمی ادامه داد: «شرکت کنندگان می توانند نسبت به تکمیل نمودن پرسشنامه ارزیابی حوزه امتحانی خود در این آزمون از تاریخ 15/4/97 لغایت 22/4/97 به صورت اینترنتی از طریق سایت سازمان سنجش اقدام نمایند.»

به گزارش آنا، دکتر علی سلیمی رئییس دانشگاه آزاد اسلامی از همکاری تنگاتنگ و مستمر کلیه عوامل اجرایی آزمون، کارکنان واحد، فرمانداری ویژه شهرستان، نیروی انتظامی، شبکه بهداشت و درمان، اداره برق، آب و شهرداری در راستای امنیت و هرچه بهتر برگزار شدن این آزمون تقدیر و تشکر کرد.

در حاشیه این آزمون سعید امامی دادستان و دکتر محمدرضا مشایخی معاون استاندار و سرپرست فرمانداری ویژه شهرستان از این آزمون بازدید کردند.