اخذ مجوز راه اندازی نخستین هنرستان فنی و حرفه ای هنر سما دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه

خبرگزاری آنا: مجوز راه اندازی هنرستان فنی و حرفه ای هنر سما دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه از سازمان آموزش و پرورش استان آذربایجانشرقی اخذ شد.

به گزارش خبرنگار آنا، دکتر شهرام موسوی معاون آموزشکده فنی و حرفه ای سما دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه اظهار کرد: «واحد میانه مجموعه‌ای علمی است که حاصل 30 سال زحمت مدیران و کسانی است که برای فرزندان این خطه از میهن عزیزمان تلاش کرده‌اند و اطمینان خاطری برای تحصیل فرزندان این منطقه بوجود آورده است.»

وی افزود: «مجوز نخستین هنرستان هنر در رشته های صنایع دستی و پویانمایی (انیمیشن) آموزشکده سما این واحد دانشگاهی در شهرستان میانه برای تحصیل در این رشته ها بصورت رسمی و آکادمیک از سوی سازمان آموزش و پرورش استان اخذ شده و بعد از تصویب نهایی رشته های هنر و به حول و قوه الهی برای سال تحصیلی جدید 97-98 دانش آموز پذیرش می کند.»

موسوی با اشاره به محل هنرستان هنر گفت: «این هنرستان در محل ساختمان دانشکده علوم انسانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه بوده که این دانشکده به مساحت بیش از 890 متر مربع فضاهای آموزشی با دیگر امکانات مجهز و مدرن مرتبط با این رشته تحصیلی، با استادان برتر و مجرب رشته هنر استان و شهرستان در اختیار هنرجویان و دانش آموختگان قرار خواهد گرفت.»

معاون آموزشکده فنی و حرفه ای سما دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه با بیان اینکه با توجه به پتانسیل بالا و تجهیزات و امکانات پیشرفته آموزشی، رفاهی این واحد دانشگاهی در اختیار هنرستان خواهد بود تصریح کرد: «دیگر شاخه های این رشته از جمله موسیقی، سینما، نمایش، عکاسی و ... و همچنین رشته های  تربیت بدنی و گیاهان دارویی نیز از دیگر رشته های تحصیلی این هنرستان است که در آینده نزدیک محقق خواهد شد.»

این هنرستان مجهز سیستم هوشمند از جمله ویدئو پروژکتور (در کلاس های درس و جهت ارائه محتواهای درسی)، کامپیوتر،  و ... است که می تواند کمک شایانی در جهت ارتقاء سطح کیفیت آموزشی بکند.