رقابت 1444 داوطلب در آزمون سراسری سال 97 به میزبانی واحد میانه

خبرگزاری آنا: آزمون سراسری سازمان سنجش سال 1397 همزمان با سراسر کشور به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر جلیل اجلی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی و نماینده تام الاختیار واحد میانه اظهار کرد:«در این آزمون، 1444 نفر داوطلب دختر و پسر در دو نوبت صبح روزهای پنجشنبه و جمعه، جهت ورود به دانشگاه های کشور در این واحد دانشگاهی به رقابت پرداختند.»

وی افزود: «تعداد 378 نفر داوطلب مرد و زن در گروه آزمایشی علوم انسانی، صبح روز پنجشنبه 7/4/97 و 1066 نفر داوطلب مرد و زن نیز در گروه آزمایشی علوم تجربی، صبح روز جمعه 8/4/97 در این آزمون شرکت داشتند.»

اجلی با اشاره به محل حوزه امتحانی داوطلبان بیان کرد: «محل برگزاری حوزه امتحانی گروه آزمایشی علوم انسانی مرد و زن صبح روز پنجشنبه به تعداد 378 نفر، در محل مجتمع آموزشی و تحصیلات تکمیلی و گروه علوم تجربی صبح روز جمعه، مرد  به تعداد 277 نفر در ساختمان مرکزی و زن به تعداد 789 نفر در مجتمع آموزشی و تحصیلات تکمیلی تعیین شده بود.»

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی واحد میانه حاطر نشان کرد: «این واحد دانشگاهی قبل از شروع تعطیلات تابستانی با برنامه ریزی های انجام یافته در زمینه فراهم نمودن امکانات مناسب رفاهی و فضایی آرام برای داوطلبان تمام تلاش های لازم را به عمل آورده بود.»

اجلی ادامه داد: «طبق اعلام سازمان سنجش کشور، آزمون عمومی و اختصاصی داوطلبان در گروه های آزمایشی علوم انسانی، علوم تجربی، علوم ریاضی و فنی و هنر در دو نوبت صبح و عصر روزهای پنجشنبه و جمعه(8 و 7 تیرماه 97) در سراسر کشور برگزار شد.»

در حاشیه این آزمون دکتر محمدرضا مشایخی سرپرست فرمانداری ویژه شهرستان میانه و هیات همراه از حوزه های امتحانی پسران و دختران دانشگاه آزاد اسلامی میانه بازدید کرد.