عضو انجمن اهل قلم ایران، دو جلد کتاب به کتابخانه دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه اهداء کرد

خبرگزاری آنا: محمد صادق نائبی عضو انجمن اهل قلم ایران و مدیر مسئول سایت صدای میانه، دو جلد کتاب به کتابخانه دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه اهداء کرد.

به گزارش خبرنگار آنا، دکتر علی سلیمی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه، ضمن قدردانی از این حرکت فرهنگی و خداپسندانه و امر توسعه فرهنگ کتاب و کتابخوانی اظهار کرد: «این کتاب ها تحت عنوان دانشنامه آبادی های میانه و مشاهیر میانه هستند که اهدای کتاب تزریق طراوت به زندگی و جامعه انسانی است.»

وی گفت: «حرکت خداپسندانه محمد صادق نائبی، برادر فرهیخته و فرهنگ دوست شهرستان میانه با اهداء این کتاب ها و همچنین مشارکت مردمی در این امر مهم و غنی سازی مجموعه کتابخانه ها و گسترش آن در جامعه می تواند از اهمیت ویژه ای در جهت ترویج فرهنگ کتاب و کتاب خوانی برخوردار باشد.»

سلیمی ادامه داد: «کتاب دانشنامه آبادی های میانه، حاوی بیش از 20 هزار اطلاعات از آبادی های شهرستان در سه بخش با موضوعات مختلف در 500 صفحه بوده و کتاب مشاهیر میانه به معرفی شخصیت های برجسته، نامداران، نام آوران و بزرگان شهرستان از قدیم الایام تاکنون (چه در قید حیات و چه درگذشتگان) پرداخته است.»

رئیس واحد میانه افزود:« نویسنده و مؤلف هر دو کتاب، محمد صادق نائبی بوده که هم اکنون مدیر مسئول سایت صدای میانه، عضو انجمن اهل قلم ایران و کارشناس پایه ارشد سازمان نظام مهندسی هستند.»

این مسئول با بیان اینکه ما می توانیم با هدیه دادن کتاب، یک رنگی، صفا، صمیمیت و علم را در بین تمام اقشار جامعه نهادینه کنیم تصریح کرد: «کتابخانه مرکزی هر دانشگاه یکی از جلوه ها و شاخص های معرفی آن دانشگاه است و نیاز است تا همه شهروندان در جهت ارتقاء کمی و کیفی آن گام بردارند.»

سلیمی به مجموع کتاب های اهدایی به کتابخانه این واحد دانشگاهی اشاره کرد و گفت: «در مجموع بالغ بر 3300 جلد کتاب به کتابخانه دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه در سال های گذشته توسط سازمان ها و افراد مختلف اهداء شده است.»

او تاکید کرد: «کتاب سرمایه‌ دانایی است و نباید آن را حبس کرد پس بهتر است فرصت مطالعه را برای دیگران به وجود آورد به همین دلیل با تقدیم بخش کوچکی از سرمایه‌ کتاب‌خانه شخصی خود سعی کرده در ارتقای سطح دانش، سهیم باشد.»