افتخار آفرینی دیگری از دانشجویان واحد میانه:

کسب دو نشان طلا و برنز مسابقات تکواندو قهرمانی آسیا در کشور ویتنام

خبرگزاری آنا: امیرمحمد بخشی و سعید رجبی دو تن از دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه در مسابقات تکواندو قهرمانی آسیا در کشور ویتنام(2018) به ترتیب گردن آویز طلا و برنز شدند.

به گزارش خبرنگار آنا، امیر محمد بخشی هوگوپوش وزن 68- کیلوگرم کشورمان با غلبه بر تمامی حریفان خود به مدال طلای وزن 68- کیلوگرم مسابقات قهرمانی آسیا رسید و 40 امتیاز شیرین را به رنکینگ خود اضافه کرد.

امیرمحمد بخشی دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه و هوگوپوش وزن چهارمی تیم ملی، برای کسب نشان زرین این رقابت‌ها ابتدا «کای چینگ چو» از هنگ کنگ را 26 بر یک شکست داد؛ در ادامه «رزایمی رزالی» از مالزی را 26 بر 5 از پیش رو برداشت.

سپس به مصاف «یراسل کایربک» از قزاقستان رفت و 24 بر 8 برنده شد و در مرحله نیمه‌ نهایی نیز مقابل «یو چن هوآنگ» از چین تایپه نایب قهرمان جهان 2017، نایب قهرمان بازی‌های آسیایی 2014 و قهرمان المپیک نوجوانان 2014 با نتیجه 19 بر 17 به برتری رسید.

امیرمحمد در دیدار فینال نیز «سئوک بای کیم» کره‌ای قهرمان آسیا 2016 و قهرمان نوجوانان جهان 2014 را 28 بر 11 شکست داد و با شایستگی بر سکوی قهرمانی قاره کهن ایستاد.

امیر محمد بخشی در اولین حضورش در ترکیب تیم ملی تکواندو ایران توانست مدال طلای این دوره از مسابقات را کسب کند و به عنوان ستاره مسابقات برگزیده شود.

سعید رجبی دیگر دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه و هوگوپوش وزن 87+ کیلوگرم کشورمان در این رقابت ها ابتدا «بیش دی فرناندو» از سریلانکا را 30 بر 8 برد، سپس برابر سجاد مردانی دیگر نماینده کشورمان در این وزن قرار گرفت، سجاد در این دیدار مصدوم شد و با توجه به اینکه با نظر پزشک مسابقات قادر به ادامه بازی نبود، بازنده اعلام شد و سعید به نیمه نهایی راه پیدا کرد.

رجبی در نیمه‌نهایی نتیجه را 12 بر 7 به «کیو دون این» کره‌ای دارنده مدال برنز قهرمانی جهان 2017، طلای گرنداِسلم 2018، قهرمان آسیا 2016 و دارنده 4 مدال طلا، نقره و برنز گرندپری واگذار کرد و به مدال برنز این وزن رسید.

بیست و سومین دوره مسابقات قهرمانی آسیا 2018  ویتنام با حضور 267 تکواندوکار از 34 کشور از روز شنبه 5 خردادماه در سالن «پوتوا» هوشیمینه ویتنام آغاز  و روز دوشنبه 7 خرداد ماه با نایب قهرمانی تیم کشورمان به پایان رسید.

هدایت تیم مردان برعهده فریبرز عسکری به عنوان سرمربی، علی محمد بسحاق و حسن فلاحی راد (مربی ارزنده تکواندو در شهرستان میانه) به عنوان مربی بود.

گفتنی است مسابقات قهرمانی آسیا G4 است و به نفرات اول تا سوم به ترتیب 40، 24 و 40، 14 امتیاز در راستای افزایش رنکینگ المپیکی تعلق می گیرد.