رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد میانه خبر داد:

برگزاری مسابقه فرهنگی ماه رمضان، ماه بهار قرآن ویژه اعضای باشگاه و اعضای شرکت های فناور مرکز رشد

خبرگزاری آنا: رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه از برگزاری مسابقه فرهنگی «ماه رمضان، ماه بهار قرآن» ویژه اعضای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان و نیز اعضای شرکت های فناور مرکز رشد واحدهای فناوری این واحد دانشگاهی خبر داد.

به گزارش خبرنگار آنا، دکتر عباس نعمتی درباره نام گذاری ماه رمضان، ماه بهار قرآن اظهار کرد: «این توصیف برگرفته از روایتی از امام محمد باقر(ع) است که می فرماید: برای هر چیزی بهاری است و بهار قرآن ماه رمضان است و ماه رمضان ماه نزول قرآن است.»

وی افزود: «چنانکه خداوند متعال می فرماید: ماهِ رمضان ماهى است كه قرآن، براى راهنمايى مردم و نشانه‏ هاى هدايت و فرق ميان حق و باطل در آن نازل شده است. همان طور که فصل بهار، فصل رویش طبیعت و جان گرفتن دوباره آن است، نزول قرآن در ماه رمضان نیز حیاتی دوباره بر روح و جان انسان هاست.»

رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه ادامه داد: «در روایتی امام صادق (ع) می خوانیم تورات در ششمین شب از ماه رمضان، انجيل در دوازدهمین شب از این ماه، زبور در شب هجدهم و قرآن در شب پر برکت و با عظمت قدر نازل شد.»

نعمتی در مورد نحوه برگزاری مسابقه و تعداد سوالات بیان کرد: «این مسابقه فرهنگی به مناسبت ماه مبارک رمضان با عنوان ماه رمضان، ماه بهار قرآن بصورت اینترنتی برگزار می شود که فایل سوالات به همراه پاسخ نامه در اختیار اعضای باشگاه و شرکت های فناور مرکز رشد قرار داده شده است.

وی تاکید کرد: «پژوهشگران جوان و نخبگان بعد از پاسخ به 30 سوال 4 گزینه ای، می توانند پاسخ نامه سوالات را حداکثر تا مورخ 10/3/95 همزمان با ولادت امام حسن مجتبی (ع) و روز اکرام، به پست ­الکترونیکیnemati_abbas@yahoo.com  ارسال کنند.»

عضو هیات علمی گروه مهندسی برق واحد میانه در خصوص موضوع سوالات گفت: «سوالات مربوط به مسابقه ماه رمضان، ماه بهار قرآن پیرامون مسائل ماه مبارک رمضان، احکام، احادیث و آیات قرآنی است.»

نعمتی خاطر نشان کرد: «به سه نفر از برندگان مسابقه جوایزی از سوی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان و مرکز رشد واحدهای فناوری میانه اعطا خواهد شد و در صورتی که تعداد برندگان بیش از سه نفر باشد به قید قرعه به سه نفر جوایز تعلق خواهد گرفت.»

دانلود پاسخنامه و پرسشنامه