ششمین شماره از نشریه انجمن های علمی، دانشجویی «کاسبرگ» واحد میانه منتشر شد

خبرگزاری آنا: «ششمین شماره از نشریه انجمن های علمی، دانشجویی «کاسبرگ» دانشکده کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه منتشر شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر رضا وجدی مدیر پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه اظهار کرد: «خودکفایی در تولید محصولات کشاورزی، کاهش واردات محصولات زراعی و باغی و تولید محصولات کشاورزی با رعایت کردن اصول کاشت، داشت و برداشت محصولات زراعی و باغی و همچنین تولیدات دامی است.»

وی گفت: «کاهش واردات محصولات کشاورزی که لازمه آن آفزایش تولید در داخل کشور است می تواند با رعایت برخی اصول و تکنیک های کشاورزی افزایش یابد.»

مدیرپژوهش و فناوری واحد میانه، عدم استفاده از کودها، علف کش ها و آفت کش های شیمیایی جهت تولید محصولات سالم و به اصطلاح ارگانیک را یکی از ملاک های امروزه در زمینه خرید محصولات کشاورزی، با اهمیت دانست و افزود: «مشخص است که در مورد محصولات کشاورزی، ارقام و واریته های بومی هم از لحاظ کیفیت و هم از لحاظ سازگاری قابل مقایسه با ارقام وارداتی نیستند.»

وجدی اضافه کرد: «افزایش آگاهی و سطح دانش مردم از فواید محصولات کشاورزی داخلی، نه تنها موجب رونق اقتصادی زارعین و تولید داخل می شود بلکه زارعین را بر آن می دارد تا محصولاتی بر طبق و درخواست بازار تولید کند.»

عضو هیات علمی واحد میانه، در باره تولیدات کشاورزی شهرستان بیان کرد: «در زمینه تولیدات کشاورزی در شهرستان میانه که عمده محصول باغی تولیدی، سیب است. نه تنها نیاز شهرستان را رفع می کند بلکه به شهرستان های دیگر و حتی برخی کشورها صادر می شود.»

او با اشاره به مطالب منتشر شده در این نشریه تصریح کرد: «نگاهی به کشاورزی ایران در گذر زمان، دیوار سبز، بررسی روش های اقتصادی کاهش ضایعات محصولات کشاورزی، گیاهان دارویی و آلرژی فصلی، برآورد تابع تولید گندم آبی در شهرستان میانه، گیاه پالایی و ...  را می توان از عناوین و مطالب نشریه کاسبرگ اشاره کرد.»

وجدی خاطر نشان کرد: «ششمین شماره از نشریه علمی دانشجویی، به صاحب امتیازی انجمن علمی – دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه، با مدیر مسئولی دکتر علی فرامرزی، سردبیری دکتر حسن نورافکن و مدیر داخلی دکتر محمد صالحی در بهار سال 1397 انتشار یافت.»

کاسبرگ